Ulei AGIP FAGUS (460,800)

Ulei AGIP

AGIP FAGUS sunt uleiuri minerale parafinice, formulate special pentru utilizare la prepararea elastomerilor si prelucrarea materialelor plastice.
Proprietati si performante
* AGIP FAGUS (460 si 800) sunt produse destinate maririi gradului de prelucrabilitate al elastomerilor supusi operatiilor de calandrare, extrudere si matritare .
* Ajuta la incorporarea in amestec a pigmentilor, aditivilor, negr ului de fum etc.
* Poseda, de asemenea, caracteristici antistatice, excelenta stabilitate termica, rezistenta la oxidare si volatilitate scazuta.
Utilizari
AGIP FAGUS (460 si 800) sunt folosite ca uleiuri de dilutie a polimerilor sau altor componente de amestec utilizate la producerea semifabricatelor, sau ca uleiuri de proces inglobate prin amestecare in semifabricat pentru obtinerea produsului finit.
Sunt uleiuri parafinice recomandate pentru utilizare cu elastomeri de tip stiren - butadiena si, in particular, pentru elastomeri nesaturati, cum ar fi cei de tip butil si polimeri etilen-propilena.

Fisa tehnica pentru Ulei AGIP FAGUS (460,800) Descarca fisa tehnica pentru

Ulei AGIP FAGUS (460,800)

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei AGIP FAGUS (460,800)
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×