Ulei AGIP ITE 360 G

Ulei AGIP

AGIP ITE 360 G este un ulei mineral inalt rafinat, destinat utilizarii ca fluid dielectric.
Proprietati si performante:
* Rigiditatea dielectrica a uleiului AGIP ITE 360 G se incadreaza in limitele stabilite prin normele CEI (Comitetul Italian pentru Electrotehnica).
* Datorita punctului de curgere scazut, uleiul poate fi folosit la temperaturi coborate ale mediului si in cazul in care utilajele nu au o functionare continua.
* Uleiul realizeaza un bun transfer termic, satisfacand cerintele impuse pentru fluidele de racire si electroizolante utilizate in transformatoarele cu racire prin convectie naturala sau fortata (recircularea uleiului cu pompa).
* Datorita absentei compusilor asfaltici, a rasinilor si a continutul de sulf extrem de scazut, se previne formarea depunerilor si aparitia fenomenului de coroziune, in special la solicitarile termice ridicate, atunci cand uleiul trebuie sa intrerupa arcul electric din
intreruptoarele in care este prezent.
* Rezistenta uleiului la degradare si imbatranire asigura prelungirea duratei de serviciu fara interventii, pentru perioade lungi de timp.
Specificatii si aprobari:
AGIP ITE 360 G satisface cerintele urmatoarelor specificatii:
- I.E.C. 296 - 1982 ( International Electrotechnical Commission)
- C.E.I. 10-1 -1987 (Comitetul Italian petru Electrotehnica)
- B.S. 148-1984 (British Standard).
Utilizari:
* AGIP ITE 360 G a fost conceput si realizat pentru a fi utilizat ca ulei dielectric in transformatoare, intrerupatoare, condensatoare, reostate precum si in multe alte aplicatii electrotehnice pentru care sunt prevazute uleiuri minerale.
* Pentru utilizarea in practica a uleiului AGIP ITE 360 G se recomanda respectarea stricta a reglementarilor privind pre-uscarea si filtrarea uleiurilor electroizolante, precum si a celor referitoare la verificarea periodica a echipamentului electric.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei AGIP ITE 360 G Descarca fisa tehnica pentru

Ulei AGIP ITE 360 G

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei AGIP ITE 360 G
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×