Ulei AGIP OTE 65 MM

Ulei AGIP

AGIP OTE 65 MM este formulat pentru a satisface cerintele de lubrifiere ale turbinelor navale cu abur. Este formulat cu ulei de baza parafinic special selectionat si aditivat antioxidant si antirugina.
Proprietati si performante:
* AGIP OTE 65 MM contine aditivi speciali antioxidanti care asigura evitarea formarii depunerilor carbonoase si slamului, aspect care se evidentia za prin proba TOST (Turbine Oil Stability Test) dupa 1000 ore. Ca urmare, uleiul poate fi mentinut in exploatare o perioada lunga de timp.
* Indicele de viscozitate ridicat asigura o variatie minima a viscozitatii cu temperatura si deci un film de lubrifiere adecvat intr-un domeniu larg de temperaturi.
* Prin proprietatile sale anticorozive si antirugina, uleiul AGIP OTE 65 MM asigura protectia corespunzatoare a tuturor partilor utilajului si accesoriilor (rezervor, schimbatoare de caldura etc.).
* Bunele proprietati antispumante si de separare a aerului antrenat, elimina riscul discontinuitatii peliculei de ungere (prin prezenta bulelor de aer), reduce posibilitatea aparitiei fenomenului de cavitatie si spumarea exagerata a uleiului in rezervor.
* Dezemulsionarea rapida (viteza ridicata de separare a apei) previne formarea emulsiei stabile, asigurând separarea completa a apei (patrunse in mod inevitabil in circuitul de lubrifiere) si continuitatea filmului lubrifiant.
Specificatii si aprobari:
- AGIP OTE 65 MM este omologat de Marina Italiana in baza specificatiei M.M. O - 2001 (NATO O-240).
Utilizari:
AGIP OTE 65 MM este recomandat, in special, pentru lubriferea tuturor componentelor turbinelor (lagare, angrenaje, sisteme de control etc.) folosite pe nave.
AGIP OTE 65 MM pot fi utilizate si in instalatiile hidraulice, compresoare de aer, ca si pentru lubrifiere generala prin circulatie.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei AGIP OTE 65 MM Descarca fisa tehnica pentru

Ulei AGIP OTE 65 MM

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei AGIP OTE 65 MM
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×