Ulei AGIP RUSTIA B 65/F

Ulei AGIP

AGIP RUSTIA 65/F este un produs special de protectie si indepartare a apei.
Proprietati si performante:
* AGIP RUSTIA B 65/F este un produs caracterizat printr -o foarte buna aderenta la suprafetele metalice, care asigura o pelicula extrem de rezistenta la incarcari mari si la spalare cu apa.
* Proprietatile antirugina ale produsului asigura protejarea eficienta a tuturor pieselor unse, datorita aditivarii sale speciale.
* Prezenta solventul este necesara, in special, cand se aplica pe cabluri multifilare, permitand astfel patrunderea fluidului intre firele acestora. Dupa evaporarea solventului, ramane un strat de ulei cu viscozitate foarte mare care asigura o protectie ridicata.
* Datorita prezentei solventului se asigura un strat de protectie mai subtire decat cel obtinut cu produse fara solvent, dar cu aderenta mult mai puternica.
* Produsul contine aditivi antioxidanti si antirugina care asigura foarte bune proprietati anticorozive si de rezistenta la degradari oxidative.
* AGIP RUSTIA B 65/F contine aditivi speciali extrema presiune care asigura bune proprietati de lubrifiere chiar in conditii de operare extrem de dificile, prevenind aparitia gripajului si sudarea suprafetelor in frecare.
* Culoarea deschisa a produsului reduce patarile diverselor suprafete in cazul in care s-ar scurge accidental de pe organele lubrifiate ( cabluri, angrenaje etc.).
* Punctul de picurare ridicat, in comparatie cu produsele bituminoase obisnuite, previne scurgerea produsului in conditiile unor temperaturi relativ ridicate, asigurand mentinerea in stare curata a zonei de lucru.
Utilizari
* AGIP RUSTIA B 65/F este un produs care se aplica usor cu spatula sau pensula.
* Datorita culorii deschise poate fi utilizat pe vasele de pasageri.
* AGIP RUSTIA B 65/F este realizat special pentru lubrifierea si protectia angrenajelor deschise, cablurilor, ghidajelor si a altor organe de masini descoperite, care sunt supuse unor solicitari termo-mecanice noderate.
* Produsul asigura protectia eficienta a rolelor (cu table laminate) pe timpul depozitarii. Partile laterale, zonele cele mai expuse coroziunilor deoarece produsele fluide se scurg, sunt protejate corespunzator folosind AGIP RUSTIA B 65/F.
* Deoarece produsul are proprietati antisudura (antigrip aj), este recomandat pentru lubrifierea angrenajelor (deschise) supuse la sarcini dinamice ridicate .
La aplicarea produsului cu solvent, trebuie folosit echipament de protectie adecvat.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei AGIP RUSTIA B 65/F Descarca fisa tehnica pentru

Ulei AGIP RUSTIA B 65/F

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei AGIP RUSTIA B 65/F




Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×