Ulei OMV HYD HLP AL 46

Ulei OMV

OMV hyd HLP-AL 46 este un ulei de inalta calitate, fara zinc si fara cenusa, recomandat pentru sisteme hidraulice care opereaza in conditii severe.
Proprietati
OMV hyd HLP-AL 46 are o formulare care combina o variatie mica a viscozitatii cu temperatura, o rezistenta superioara la imbatrinire si o protectie efectiva la coroziune.
OMV hyd HLP-AL 46 are proprietati foarte bune de dezaerare si de dezemulsionare si compatibilitate cu materialele de etansare comerciale.
Aditivarea antiuzura fara cenusa previne efectiv uzura in zonele cu regim de lubrifiere mixt.
Aplicatii
Produsul este recomandat in principal in sisteme cu regim sever hidrostatic, sisteme de ridicare si masini de injectie, in conformitate cu instructiunile din cartea tehnica a echipamentelor.
Datorita rezistentei sale la presiuni ridicate, OMV hyd HLP-AL 46 se poate utiliza si pentru angrenaje cilindrice si sisteme de circulatie pentru lagare cu alunecare si rostogolire.
Pentru ca are o formulare fara cenusa, OMV hyd HLP-AL 46 poate fi utilizat deasemenea pentru compresoarele cu surub, in conformitate cu instructiunile producatorilor de echipamente.

Fisa tehnica pentru Ulei OMV HYD HLP AL 46 Descarca fisa tehnica pentru

Ulei OMV HYD HLP AL 46

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei OMV HYD HLP AL 46
Alte produse OMV

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×