Ulei OMV CUT YU

Ulei OMV

OMV cut YU este un fluid de prelucrare neemulsionabil de viscozitate medie, formulat din ulei de baza mineral si un pachet modern de aditivi, fara clor.
Proprietati
OMV cut YU acopera un domeniu larg de aplicatii, cum ar fi operatiile de prelucrare, precum si utilizarea ca lubrifiant in sisteme hidraulice, angrenaje, ghidaje si lagare. Substantele active bine echilibrate asigura cea mai buna calitate a suprafetei piesei prelucrate si optimizeaza durata de viata a sculei aschietoare. Aditivii anticeata din formulare impiedica formarea cetei in zona de prelucrare.
Aplicatii
OMV cut YU este recomandat pentru strunjire, gaurire, frezare, filetare si pentru citeva aplicatii de gaurire adinca, in cele mai severe conditii. Produsul poate fi utilizat pentru prelucrarea fontei, otelurilor feritice, metalelor usoare si galbene, precum si pentru prelucrarea aliajelor din aluminiu. OMV cut YU poate fi utilizat deasemenea ca fluid universal pentru sistemele hidraulice ale centrelor de prelucrare, pentru lubrifierea ghidajelor si pentru
lagare si angrenaje.
OMV cut YU poate fi utilizat deasemenea pentru prelucrari cu grad redus de deformare.

Fisa tehnica pentru Ulei OMV CUT YU Descarca fisa tehnica pentru

Ulei OMV CUT YU

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei OMV CUT YU
Alte produse OMV

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×