Black dynamic 12V 56/480

Acumulatori VARTA
Black dynamic 12V 56/480

Cod produs: VA556400048
Capacitate: 56
Specificatie: Calciu-Calciu
Tensiune: 12
Pornire la rece (EN_CCA): 480
Polaritate: Polaritate 0
Tip Borna: 1
Marime: 242/190/175
Baza: B13
Greutate: 14.19
TipVehicul: DIN


Varta Black Dynamic - raport remarcabil intre pret si calitate
Bateria ideala pentru modele mai vechi, mai mici, cu consum mai degraba redus de energie – care dispune de tehnologie inovatoare Varta cu putere solida si durata indelungata de viata poate fi valorificata de orice conducator auto! in mod suplimentar, Black Dynamic este o optiune foarte buna pentru lucrarile de reparatii pentru autovehiculele mai vechi.
Avantajele bateriilor Black Dynamic:
Pentru autovehicule mai mici si mai vechi
Permite efectuarea de lucrari de reparatii in functie de valoarea autovehiculului
Performanta solida si sigura
Durata mai indelungata de viata prin PowerFrame
Tehnologia PowerFrame - Adevarata soliditate vine dinauntru:
Adevarata soliditate este o chestiune de forta, de rezistenta si de eficienta - dar mai presus de toate de tehnica. Acest lucru il dovedeste tehnologia PowerFrame® de la Johnson Controls: gratie constructiei inovative asigura un plus clar in ce priveste durata de functionare, puterea de pornire la rece si capacitatea energetica. Designul robust al grilei impiedica cedarea timpurie a bateriei datorita coroziunii si asigura astfel o durata de functionare maxima.
Structura grilei este optimizata in functie de curent, opune o rezistenta scazuta si prezinta cea mai buna conductibilitate. Astfel se garanteaza o reincarcare rapida, o putere de pornire inalta precum si rezistenta la coroziune.
Soliditate adevarata: O gasiti in orice reactie a oricarei celule de baterie care poarta numele de PowerFrame®. Un logo PowerFrame® in exterior inseamna ca bateria dumneavoastra este plina in interior.

Doresc oferta de pret sau detalii despre Black dynamic 12V 56/480
Alte produse Acumulatori VARTA

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.