Blue dynamic 12V 40/330

Acumulatori VARTA
Blue dynamic 12V 40/330

Cod produs: VA540126033
Capacitate: 40
Specificatie: Calciu-Calciu
Tensiune: 12
Pornire la rece (EN_CCA): 330
Polaritate: Polaritate 0
Tip Borna: 3
Marime: 187/227/127
Baza: B00
Greutate: 11.2
TipVehicul: JIS


Varta Blue Dynamic - atotstiutorul puternic
Blue dynamic este cea mai bine vanduta linie de baterii destinate inlocuirii bateriilor din fabricatie. Nu este de mirare, ci este o consecinta a spectrului extins si puternic de performante. Valori excelente in ceea ce priveste capacitatea, pornirea la rece si siguranta caracterizeaza aceasta solutie aplicabila in orice situatie. si recomanda aceasta baterie chiar si in cazul unor exigente foarte ridicate.
Avantajele bateriilor Blue Dynamic:
Pentru autovehiculele din toate clasele
Performanta fiabila imbunatatita
Produsul cel mai bine vandut de pe piata
Durata mai indelungata de viata prin PowerFrame
Tehnologia PowerFrame - Adevarata soliditate vine dinauntru:
Adevarata soliditate este o chestiune de forta, de rezistenta si de eficienta - dar mai presus de toate de tehnica. Acest lucru il dovedeste tehnologia PowerFrame® de la Johnson Controls: gratie constructiei inovative asigura un plus clar in ce priveste durata de functionare, puterea de pornire la rece si capacitatea energetica. Designul robust al grilei impiedica cedarea timpurie a bateriei datorita coroziunii si asigura astfel o durata de functionare maxima.
Structura grilei este optimizata in functie de curent, opune o rezistenta scazuta si prezinta cea mai buna conductibilitate. Astfel se garanteaza o reincarcare rapida, o putere de pornire inalta precum si rezistenta la coroziune.
Soliditate adevarata: O gasiti in orice reactie a oricarei celule de baterie care poarta numele de PowerFrame®. Un logo PowerFrame® in exterior inseamna ca bateria dumneavoastra este plina in interior.

Doresc oferta de pret sau detalii despre Blue dynamic 12V 40/330
Alte produse Acumulatori VARTA

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.