Silver dynamic 12V 100/830

Acumulatori VARTA
Silver dynamic 12V 100/830

Cod produs: VA600402083
Capacitate: 100
Specificatie: Calciu-Calciu
Tensiune: 12
Pornire la rece (EN_CCA): 830
Polaritate: Polaritate 0
Tip Borna: 1
Marime: 353/190/175
Baza: B13
Greutate: 23.17
TipVehicul: DIN


Varta Silver Dynamic - Performanta maxima pentru cerinte maxime
Produsul de varf al acestui trio dinamic impresioneaza prin valorile sale interne: alimentare fiabila si in cazul unui numar foarte mare de consumatori, capacitate remarcabila la pornirea la rece si in conditii extreme si rezerve deosebite de capacitate. Pachetul de forta impune standarde care depasesc chiar si cerintele producatorilor internationali de automobile.
Avantajele bateriilor Silver Dynamic:
Pentru modelele care necesita o putere deosebita
Ideal in cazul in care exista numerosi consumatori de energie electrica
Produs High-End pe piata
Optim pentru motoarele diesel
Durata mai indelungata de viata prin PowerFrame
Tehnologia PowerFrame - Adevarata soliditate vine dinauntru:
Adevarata soliditate este o chestiune de forta, de rezistenta si de eficienta - dar mai presus de toate de tehnica. Acest lucru il dovedeste tehnologia PowerFrame® de la Johnson Controls: gratie constructiei inovative asigura un plus clar in ce priveste durata de functionare, puterea de pornire la rece si capacitatea energetica. Designul robust al grilei impiedica cedarea timpurie a bateriei datorita coroziunii si asigura astfel o durata de functionare maxima.

Structura grilei este optimizata in functie de curent, opune o rezistenta scazuta si prezinta cea mai buna conductibilitate. Astfel se garanteaza o reincarcare rapida, o putere de pornire inalta precum si rezistenta la coroziune.
Soliditate adevarata: O gasiti in orice reactie a oricarei celule de baterie care poarta numele de PowerFrame®. Un logo PowerFrame® in exterior inseamna ca bateria dumneavoastra este plina in interior.

Doresc oferta de pret sau detalii despre Silver dynamic 12V 100/830
Alte produse Acumulatori VARTA

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.