AGM 12V 4/30

Acumulatori VARTA
AGM 12V 4/30

Cod produs: VA504012003
Capacitate: 4
Specificatie: AGM
Tensiune: 12
Pornire la rece (EN_CCA): 30
Polaritate: Polaritate 0
Tip Borna: Y5
Marime: 114/106/71
Greutate: 1.9
TipVehicul: -


Varta Funstart AGM - Putere potrivita fiecarei pasiuni
Bateriile Varta conving in fiecare segment de piata cu bateria potrivita – chiar si pentru motociclete, scutere, ATV-uri, ski-jet, snowmobile si motocositoare cu scaun. Cu noul sortiment de produse Funstart, Varta acopera orice domeniul de aplicabilitate. Indiferent daca este vorba de Funstart AGM, Gel sau FreshPack, Varta ofera tehnologia potrivita fiecarei aplicatii. Varta – prima alegere când este vorba despre placerea pura a sofatului combinata cu siguranta.
Funstart AGM: performanta de top putere mare chiar si in conditii extreme
Bateria Varta Funstart AGM este ideala pentru cerinte extreme. Ea livreaza fluxuri inalte d putere pe o durata extrem de lunga fara a pierde din eare. in acelasi timp, Varta Funstart AGM, datorita constructiei speciale este absolut sigura la rasturnare, scurgere si vibratii si poseda o rezistenta ridicata la cicluri de descarcare. ea convinge printr-o descarcare redusa, durata de functionare ridicata si nu necesita deloc intretinere.
Avantajele:
Complete Package
Baterie inclusiv pachet de acid
Check Proof
Complet fara intretinere - nu trebuie reumpluta
Top Starting
Capacitate de pornire foarte inalta
Longlife Technology
Durata de functionare extrema, dupa umplere absolut rezistente la rasturnare si scurgere pâna la 45° precum si la vibratii.

Doresc oferta de pret sau detalii despre AGM 12V 4/30
Alte produse Acumulatori VARTA

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.