Filtre aer

Filtre

Experiente din practica: despre sensul si necesitatea filtrelor de aer
Motoarele de pe vehicule si utilaje sunt numite motoare cu ardere interna. In motor se arde combustibil iar energia formata pune motorul In functiune.
Fiecare ardere necesita oxigen, care se extrage din aerul Inconjurator. Acesta este mai mult sau mai putin poluat cu praf, fum, negru de fum s.a.m.d. Pentru protejarea motoarelor filtrarea aerului folosit este absolut necesara, atfel Incat In Incaperea de ardere sa patrunda doar aer curat, fara praf sau alte impuritati.
Doar cateva motive pentru a alege filtrele de aer Donaldson:
JAREX Filtertechnik recomanda unde este posibil, elementele de filtrare Donaldson® si produce dispozitive de filtrare cu aer exclusive cu filtre complete Donaldson®:
1. Donaldson® este inventatorul filtrelor uscate de aer si are o experienta In domeniu de peste 85 de ani.
2. Donaldson® este una din putinele firme, care dezvolta dispozitive complete de filtrare si cu aceasta a devenit unul dintre cei mai mari furnizori In prim montaj din industria utilajelor de constructii, a utilajelor de lucru si a autoutilitarelor.
3. Donaldson® este liderul pietei mondiale In inovatii si calitate.
4. Carcasele de filtre de aer complete Donaldson® pot fi echipate suplimentar cu prefiltre pentru a proteja optimal motoarele In sarcinile lor de o intensitate crescuta.
JAREX Filtertechnik livreaza elemente de filtrare a aerului de la:
a) Donaldson®- lider In domeniul filtrarii datorita sistemului sau de neatins Pleatloc™ cu SMP™, XLP™ sau EON® In functie de recomandarile producatorilor de vehicule si utilaje.
b) Producatori de marca recunoscuti international prin calitate de prima mana.
Referitor la calitatea elementelor de filtrare de aer se aplica aceleasi reguli:
• eficienta maxima de separare - 99,99%
• Intrebuintare de lunga durata
• munca de service usoara
APLICATII: CAMIOANE, UTILAJE AGRICOLE, UTILAJE DE CONSTRUCTII, COMPRESOARE, STIVUITOARE

Doresc oferta de pret sau detalii despre Filtre aer
Alte produse Filtre

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.