Separ

Filtre

Specialistii de la Sigma Distributie stiu, ca SEPAR 2000 este o siguranta pentru sistemul de combustibil si ajuta eficient la reducerea costurilor si la protejarea mediului.
SEPAR 2000 este un filtru de combustibil pentru motorina cu separare mecanica de aer si element de filtrare. Tipul H sau Hz sunt dotate cu Incalzire electrica suplimentara. Incalzirea este dirijata In totalitate automat.
Functia SEPAR 2000 cu sau fara incalzire cu motorina
Procesul de separare si de curatire se desfasoara dupa un sistem bine gandit, care se Intrebuinteaza la orice model SEPAR 2000 de diferite marimi. De obicei SEPAR 2000 se monteaza pe partea de aspiratie al sistemului de combustibil Intre rezervor si pompa de combustibil. Combustibilul ajunge prin deschiderea A sau B In filtru. Intrarea neutilizata ramane Inchisa.

Afla mai multe informatii sau cere o oferta la telefon: 0720 011111.

Doresc oferta de pret sau detalii despre Separ
Alte produse Filtre

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.