Elemente filtrare Torit DCE

Filtre

Cartuse de la Donaldson Torit DCE
Numai un original este original. Acest principiu este valabil si petru cartusele de filtrare. Consultantii de la Sigma Distributie cunosc toate avantajele cartuselor Donaldson Torit DCE originale.
Sistemul unic de cartuse de filtrare Donaldson Torit DCE
Cartusele de filtrare sunt un pionerat tehnic, care au fost fabricate de Donaldson Torit DCE special pentru desprafuitoarele Donaldson Torit DCE.
Amandoua au fost dezvoltate ca sistem si de aceea se potrivesc perfect una cu cealalata. Cu peste 400 de brevete si cu peste 200 de cartuse diferite de filtrare poate fi echipat orice utilaj. Pentru acestea sunt responsabile mediile de filatrare, care nu au fost abordate de nici o alta firma din lume.
Avantajele unui sistem dezvoltat si definitivat impreuna:
1. Cartusele de filtrare Donaldson Torit DCE sunt necesare , pentru ca eficienta functionarii desprafuitorului si a separatorului de vapori de ulei Donaldson Torit DCE, al dumneavoastra, sa fie maxima.
2. Intrebuintarea corespunzatoare ale filtrelor si ale cartuselor fac posibil un atingerea unui grad de separare maxim si de o utilizare de lunga durata.
3. Cartusele de filtrare Donaldson Torit DCE sunt produse exclusiv In atelierele noastre, conform celor mai severe norme referitoare la gradul de separare si la calitate produsului finit.
4. Numai la solicitarea cartuselor originale Donaldson Torit DCE este garantat, ca si dupa schimbarea cartusului desprafuitorul va Indeplini solicitarile normelor referitoare la siguranta si protectia mediului.

Domenii de utilizare ale cartuselor de filtrare si a desprafuitoarelor Donaldson Torit DCE
Praf dens si fin
Praf de fibre
Fum
Prafuri aglomerative
Prafuri higroscopice
Prafuri abrazive
Sigma Distributie este lider in furnizarea de produse de calitate:
Elemente de filtrare - prin tehnologia nanofibrelor, dezvoltata mai bine de 20 de ani, va promitem un aer mai curat, eficienta ridicata, evitarea scaderii de presiune, ecomisirea banilor si o durata de viata mai mare si va oferim un inalt nivel de protectie a mediului. Avand sute de cartuse de filtrare, specialistii Sigma Distributie stiu sa aleaga elementul potrivit si sa propuna solutia optima pentru orice aplicatie industriala.

Saci de filtrare - printr-o tehnologie unica de inalta performanta producem si livram saci de filtrare de calitate pentru orice aplicatie industriala.

Filtre HEPA - folosind pentru uz industrial filtrele noastre pentru praf dens, fum si vapori de ulei veti obtine o evicienta ridicata de 99.97% la 0.3 microni. 

Afla mai multe informatii sau cere o oferta la telefon: 0720 011111.

Doresc oferta de pret sau detalii despre Elemente filtrare Torit DCE
Alte produse Filtre

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

banner-campanie-sigma ×