Filtru Desprafuire

Filtre

Experiente din practica: despre sensul si necesitatea utilajelor pentru despafuirea industriala si a utilajelor pentru separarea vaporilor de ulei

Solutii complete:
Cu produsele firmei Donaldson Torit DCE ( Donaldson dust collection group) va sta la dispozitie un program complex cu diferite solutii tehnice de filtrare pentru desprafuirea industriala si filtrarea vaporilor de ulei.

Avantajele prin filtrarea prafului:
1.Imbunatatirea locului de munca
2.Mentinerea sanatatii muncitorilor si implicit o productivitate mai mare
3.Recuperarea a importante materii prime sau produse prafuite ( de ex. ciment, mortar, adeziv de faianta si gresie si multe altele pana la industria alimentara).
4.Hale de productie fara praf, si Incaperi de lucru pentru produse sensibile, care sunt produse In Incaperi sterile (de exemplu: industria electronica, industria farmaceutica).
5.Protejarea mediului prin curatirea aerului emis din productia industriala
( de exemplu turnatorii de metal, farmacie).
6.Recuperarea "reziduurilor", care sunt utilizate ca materii prime In alte productii.
7.Protejarea resurselor, si evitarea poluarii mediului Inconjurator.

Utilizare pentru om si mediu: filtrarea vaporilor de ulei
La filtrarea vaporilor de ulei este asemenea. La prelucrarea moderna si automatizata a metalului ( strunjire, gaurire, frezare ) produsele sunt racite cu ulei sau cu emulsii. La aceasta se evapora o parte din lichid si formeaza condens, care pluteste In aer si care pe urma se depune ca straturi uleioase si murdare.
Aerul este Incarcat cu picuri fini de ulei iar persoanele, care lucreaza Intr-o asemenea Incapere inspira acest aer daunator ( unele componente sunt cancerigene). Asemenea situatii (praf, vapori de ulei) duc la fluctuatia muncitorilor, care la randul ei produce costuri ridicate prin scolarea si Invatarea noilor angajati. La acestea se adauga si cresterea Imbolnavirilor si nu In ultimul rand amenzilor de la agentiile de protectie a mediului.

Solutii:
O filtrare eficienta poate avea o contributie importanta sau sa reprezinte chiar solutia. O analiza amanuntita a problemei este ipoteza unei solutii complete eficiente.
Produsele Donaldson Torit DCE s-au remarcat la acest capitol.
Randamentele firmei Sigma Distributie:
1.Solutii complete la preturi fixe
2.Livrare si montare
3.Garantie ( In special la respectarea emisiilor premise)
4.Service pentru utilaje
Echipare si reechipare
Utilajele de filtrare deja existente sunt adesea nu tocmai In starea lor cea mai buna si nu mai Indeplinesc satisfacator functiile lor din diferite motive. Repunerea In functiune sau Imbunatatirea utilajelor de filtrare deja existente reprezinta o tema foarte importanta. Adesea filtrele Invechite se pot repune In functiune foarte usor si Isi Indeplinesc functiile In totalitate cu noi medii de filtrare.
Este indiferent, daca este vorba de instalatii de filtrare cu cartuse, furtune de filtrare sau saci de filtrare. La cele mai multe instalatii se poate atinge eficienta optima prin schimbarea mediului filtrant ( de exemplu: medii de filtrare PTFE stratificate cu membrana). si durata de utilizare se prelungeste si conduce la standarde moderne.

Afla mai multe informatii sau cere o oferta la telefon: 0720 011111.

Doresc oferta de pret sau detalii despre Filtru Desprafuire
Alte produse Filtre

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

banner-campanie-sigma ×