Filtru pentru tratarea condensului

Filtre

Tratarea condensului si puritatea condensatului Intrebuintat la prepararea aerului comprimat este o tema pentru Sigma Distributie: Tratarea condensatului pentru un mediu curat!

Functia si domeniul de Intrebuintare
In totdeauna cand se produce aer comprimat, cade condensat la uscarea si filtrarea aerului comprimat.
Acest condensat contine pe langa apa si murdarie, si acizi si lesii si mai mult sau mai putin ulei, In functie de tipul compresorului (cu ulei sau fara ulei).
Aceasta emulsie murdara nu are voie, In nici un fel, sa patrunda In sistemul de canalizare. Uleiul continut In condensat ar Impiedica curatirea apei din canalizare.
si condensatul din compresoarele fara ulei contine ulei, deorece In aerul absorbit exista vapori de ulei.
Pasi pentru tratarea condensatului
A). Strangerea de condensat care cade/evacuat
Cel mai bine se duce Intregul condensat IncepInd cu racitorul compresorului automat pana la recipientul de colectare sau pana la instalatia de separare apa-ulei, trecandu-l prin preseparator, filtru grosier, uscator, filtru fin pana la filtrul fin si recipientul de presiune.
Ultrafilter® are pentru fiecare top de compresor purjorul de condensat tip UFMT potrivit. Aceste aparate sunt ghidate electronic si dirijeaza condensatul fara pierderi de aer comprimat.
B). Filtrarea Intregului condensat
Aici este vorba In primul rand de o separare a uleiului murdarit si a apei continute In condensat. Apa reprezinta cel mai mare volum continut In condensat. Din punct de vedere al costurilor este foarte interesant sa se separe apa de ulei si de murdarie pentru a o putea arunca In sistemul de canalizare fara a provoca nici un pericol.
Prin aceasta se diminueaza reziduurile periculoase la cantitati relativ mici. Acestea pot fi prelucrate In orice instalatie de ardere a reziduriilor fara nici un pericol.
Important: Felul emulsiei, din care este facut condensatul, trebuie definit cu exactitate pentru a putea hotara ce fel de aparat se va Intrebuinta pentru a putea separa apa de ulei si de particulele de murdarie.
Instalatii de separare pentru tratarea condensatului
Ultrasep superplus®
• Pentru amestecuri de apa-ulei usor separabile
Pentru astfel de condensate se utilizeaza cel mai usor ultrasep-superplus®. Acesta functioneaza doar cu ajutorul fortei de gravitatie fara a necesita alta energie. Apa este filtrata In mare parte, cu ajutorul unei filtru cu carbune activ, de restul de ulei si ajunge In canal cu mai putin de 20 mg de ulei/l.
Ultraaqua classic®

• Pentru emulsii instabile relativ usor separabile
Aceste condensate se filtreaza cel mai usor cu ajutorul lui ultraaqua classic®. Aici se vor Intrebuinta diferite filtre si o pompa mica , care va pompa apa In sistemul de canalizare, aceasta avand o concentratie mai mica de 5 mg de ulei/l.

Ultraaqua ceramen autoclean®
• Pentru emulsii stabile greu separabile
Acestea se filtreaza cel mai bine automat cu ajutorul filtrului ultraaqua ceramen autoclean®. si aici apa pompata In sistemul de canalizare are un continut mai mic de 5 mg de ulei/l.
Toate aceste siteme de separare au In comun faptul ca nu necesita o atentie deosebita. Filtratul de murdarie si ulei contine o concentratie mare Intr-un volum foarte mic. Prin aceasta costurile de Intretinere ale acestor reziduuri raman foarte scazute. 

Afla mai multe informatii sau cere o oferta la telefon: 0720 011111.

Doresc oferta de pret sau detalii despre Filtru pentru tratarea condensului
Alte produse Filtre

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

banner-campanie-sigma ×