Teka

Filtre

Brate de aspirare
Instalatii de aspirare si filtrare pentru fumul provenit de la procesele de sudura si lipire sau emisii de praf fin

Brate de aspiratie
Unitati de aspirare si filtrare mobile
Unitati de aspirare si filtrare fixe
Unitati de aspirare si filtrare Filtercube
Unitati de aspirare si filtrare Airtech
Praf PRECOAT pentru unitati de aspirare si filtrare
Mese de lucru pentru aspirarea fumurilor si prafurilor
Brate de aspirare
Bratele de aspirare TEKA se pot gasi sub diferite lungimi si forme constructive. Bratul poate fi usor pozitionat datorita manerului aflat pe hota de aspirare. Se deosebesc variantele de brate de aspirare sub forma de tub sau sub forma de furtun precum si variantele cu structura de sustinere interioara cat si exterioara.
Brate de aspirare pentru montare pe perete
Pot fi achizitionate in urmatoarele configuratii:
Diametru: Ø 150 mm
Ø 200 mm
• Sub forma de furtun cu brat exterior de sustinere (2-8 m)
• Sub forma de furtun cu brat interior desustinere (2-8 m)
• Sub forma de tub fix cu brat exterior de sustinere (2-8 m)
• Sub forma de tub fix cu brat interior de sustinere (2-8 m)
Brate de aspirare telescopice
Pot fi achizitionate In urmatoarele configuratii:
• ø 100 mm
• ø 150 mm
• ø 200 mm
• cu structura de sustinere exterioara
• cu structura de sustinere interioara
Brate telescopice pivotante
Bratul pivotant de la perete la perete consta dintr-o structura de otel vopsita electrostatic. Articulatiile sunt prevazute cufrane reglabile. Tuburile fixe In zona articulatiilor sunt racordate Intre ele cu tub flexibil.  La capatul consolei bratul de aspirare vertical poate fi reglat telescopic continuu si este prevazut cu hota de aspirare.
Pot fi achizitionate In urmatoarele configuratii:
• ø 160 mm (3-8 m)
• ø 250 mm (3-8 m)

Unitati de aspirare si filtrare mobile
Unitate de aspirare si filtrare filtoo
Noul tip de unitate de filtrare TEKA „filtoo" este o unitate de filtrare mobila ce poate fi utilizata in diverse aplicatii in domeniul filtrarii a fumurilor de sudura, prafurilor si  gazelor. Aceasta unitate se foloseste pentru 1 punct de sudura si detine 3 trepte de filtrare.

Unitate de aspirare si filtrare Cartmaster
Echipament de filtrare mobil, echipat cu cartus de filtrare, sistem de curatare automat a elementului comandat de nivelul de colmatare a cartusului POWER-SPRÜH-SYSTEM. Instalatia este prevazuta cu un preseparator, cartus cu o durata lunga de viata si suprafata mare de filtrare, monitorizat de un sistem de semnalizare a nivelului de colmatare optic si acustic, contor de timp, semnalizare a sensului de rotatie a ventilatorului, dispozitiv etans de fixare si roti ce se pot bloca.
Unitati de aspirare si filtrare fixe
Unitati de filtrare Cartmaster pentru montare pe perete
Unitati de aspirare si filtrare Filtercube
Unitatile centrale de aspirare si filtrare Filtercube sunt solutia eficienta si economica pentru sistemele centralizate de aspirare si filtrare a fumului provenit de la sudura, de asemenea sunt optime si pentru aplicatiile ca debitarea cu plasma, oxigaz, respectiv taierea cu laser. Sunt compacte, nu necesita spatiu mare de amplasare.
Unitatile centrale de aspirare si filtrare Filtercube din punct de vedere al fumului provenit de la sudura se Incadreaza In clasa de exigenta W3 si depasesc o finete de filtrare mai mare de 99%. Sunt de asemenea certificate BGIA conform DIN EN ISO 15012-1. (Acest certificat nu se refera doar la elementele de filtrare, ci si la instalatia completa de filtrare In anumite conditii de functionare. Certificarea In cauza se refera la exigentele, verificarea si etichetarea sistemelor de filtrare) Certificatul BGIA garanteaza utilizatorului, faptul ca aerul filtrat poate fi recirculat in hala de productie.
Unitate de aspirare Filtercube pentru santiere navale
Unitate de aspirare si filtrare centrala cu vacuum mediu, compacta, cu dimensiuni reduse, pentru mai multe puncte aspirare. Unitatea a fost conceputa dupa modelul Filtercube, special pentru punctele de lucru care se schimba mereu pe santierele navale.
Unitatea este echipata cu cartuse de filtrare din categoria M si are un grad de separare de 99%. Unitatea este prevazuta cu ocheti de ridicare cu macaraua, suport pentru transport cu mototstivuitor si o rama de protectie.
Sistemul de pornire a ventilatorului este in trepte. Ventilele cu clapeta sunt special concepute pentru utilizarea unitatii pe santiere navale.
Unitati de aspirare si filtrare Airtech
Unitatea TEKA Airtech este special creata pentru aspirarea si filtrarea fumurilor de sudura din hala de productie care nu pot fi captate in punctul de provenienta precum si pentru prevenirea poluarii halelor de productie.
Praf PRECOAT pentru unitati de aspirare si filtrare
In timpul sudarii pieselor uleioase sau datorita diferitelor sprayuri, In afara de impuritatile solide In filtru pot patrunde vapori de ulei, care prin depunerea pe filtru pot transforma suprafata elementului de filtrare Intr-o suprafata lipicioasa astfel scazand si eficienta procesului de curatare.
Pentru o functionare sigura In aceste conditii este indicat sa se utilizeze un strat protector Precoat (de care In conditii normale este nevoie doar la prima pornire) prin adaugare repetata, pentru asigura o functionare pe termen lung. Alimentarea automata a materialului precoat se poate rezolva usor de exemplu cu ajutorul unui recipient si impulsuri de aer comprimat.
Instalatii pentru dozare automata praf Precoat
Unitatea de dozare TEKA se utilizeaza in cazuri deosebite in care fumurile filtrate sunt umede si lipicioase. Sistemul functioneaza in combinatie cu unitatea de comanda TEKA Pulse Control. Dupa curatare unitatea de comanda Pulse Control emite impulsuri unui ventil magnetic situat pe capacul recipientului de dozare. Prin acest impuls de aer comprimat praful Precoat este ridicat intr-o miscare turbionara si condus in reteaua de tubulatura printr-un tub de conectare. Astfel praful Precoat ajunge pe cartusele de filtrare si se depune asemenea unui strat protector pe suprafata acestora.
Mese de lucru pentru aspirarea fumurilor si prafurilor
Pentru captarea eficienta a fumului provenit de la procesul de taiere manuala cu plasma sau sudura
Mese de aspirare pentru slefuire
Pentru captarea eficienta a prafului provenit de la procesul de slefuire

Afla mai multe informatii sau cere o oferta la telefon: 0720 011111.

Doresc oferta de pret sau detalii despre Teka
Alte produse Filtre

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×