Filtru separator vapori ulei

Filtre

TORIT DRYFLO
Separatoarele de vapori de ulei Torit sunt singura serie de separatoare cu cartuse, care au fost create special pentru separarea vaporilor de ulei.
Emulsiile si vaporii de ulei neseparati reprezinta un pericol pentru sanatatea lucratorilor dumneavoastra. Acestea formeaza podele alunecoase, se depun pe utilaje, pereti si tavane si prezinta o atmosfera incomoda pentru lucru.
Acesta este motivul pentru care Torit a produs seria de separatoare de vapori de ulei Dryflo. Prima si singura gama de filtre complete special pentru separarea vaporilor de ulei produsa de Donaldson sunt separatoarele cu cartuse Torit Dryflo, care sunt solutia pentru separarea emulsiilor si a vaporilor de ulei.
Functia separatorului de vapori de ulei Torit Dryflo
Torit Dryflo cu cartuse de filtrare separa vaporii de ulei ca nici unul altul.
Cartusul de filtrare Torit este format dintr-un mediu de filtrare, care a fost conceput special pentru filtrarea vaporilor de ulei. Impreuna cu un Invelis exterior special, acest mediu de filtrare face posibila drenarea lichidului, si Impiedica patrunderea acesteia In fluxul de aer curat.
Prin montarea perpendiculara a cartusului de filtrare In separator este sprijinita scurgerea cu ajutorul gravitatiei. Rezultatul este atat o curgere mai usoara a lichidului pentru recuperare sau Inlaturare, cat si o Intretinere usurata si un grad de separare ridicat.
La gradul de separare Dryflo este extraordinar!
O separare de vapori de ulei eficienta este hotaratoare pentru siguranta productivitatii. Nici un alt separator de vapori de ulei nu poate atinge performantele lui Torit Dryflo. Verificarile au aratat ca gradul de separare a lui Torit Dryflo creste cu timpul si pe perioada de viata a filtrului ramane la un nivel ridicat. La alte separatoare performantele de separare se diminueaza In timp.
Nici un alt separator de vapori de ulei nu este asa de sigur si usor de Intretinut
Cea mai mare problema a separatoarelor traditionale este stabilirea momentelor necesare pentru Intretinere. Daca se utilizeaza filtre tip sac sau tip caseta din tehnica de climatizare, nu se schimba rezistenta de curgere si astfel nu se poate sti cu exactitate momentul cand trebuie schimbat elementul. La filtrele electrostatice si la separatoarele prin forta centrifugala este la fel de greu de a a afla momentul oportun de schimbare a elementului. Singurul indiciu pentru schimbarea elementului este aparitia vizibila a vaporilor de ulei din separator. In aceste cazuri este deja periclitata sanatatea si siguranta muncitorilor.
La separatorul Torit Dryflo Intretinerea nu se mai bazeaza pe presupuneri. Creste Incarcatura de pe filtru, creste rezistenta filtrului iar manometrul pentru diferenta de presiune indica ca e necesara schimbarea cartusului.
Daca este necesara schimbarea cartusului, aceasta se face cu usurinta si In foarte scurt timp. Cartutele se schimba prin partea de aer curat. Prin sistemul nostru pentru schimbare rapida a cartuselor este evitat contactul personalului de Intretinere cu elementul de filtrare murdar.
In comparatie cu separatorul de vapori de ulei Torit Dryflo sunt toate celelalte sisteme „umede".
Separatorul de vapori de ulei al tehnicii de climatizare
La aceste separatoare se utilizeaza filtre tip sac sau tip caseta standard din tehnica de climatizare, care nu au fost concepute pentru vapori de ulei si care nu au posibilitatea de scurgere.
Mediul de filtrare este saturat repede si pierde prin aceasta eficienta de filtrare, deoarece o parte din lichidul filtrat este scurs sub forma de vapori de ulei In fluxul de aer curat. Prin aceasta nu se schimba rezistenta filtrului si este aproape imposibil de depistat momentul necesar schimbarii elementului de filtrare.
Separatorul electrostatic
La separatoarele electrostatice se utilizeaza placi colectoare Incarcate, care atrag vaporii de ulei. Ele functioneaza cand sunt curate, Insa cu timpul ele Isi pierd din efectivitate. Separatoarele electrostatice trebuie curatate foarte des cu apa si sapun pentru a mentine gradul de separare, deorece prin uleiul filtrat forta electrostatica de atractie scade semnificativ. Prin aceasta apar probleme la Intretinerea lichidelor cerate. Apare si riscul aparitiei scanteilor, care pot produce scurtcircuite si implicit incendii.
Separator prin forta cetrifugala
La aceste separatoare este transformat aerul murdar In rotatii, iar vaporii de ulei se depun. Datorita vitezei crescute pot sa se formeze din picuri mai mari vapori care ies o data cu aerul curat. Separatoarele prin forta centrifugala nu se recomanda la procedeele de slefuire sau alte procese prin care se formeaza particule rigide, deorece namolul de ulei se de pune pe instalatie si prin aceasta produce defectiuni.
Trei modalitati de montare pentru Torit Dryflo
Acestea fac posibila Intrebuintarea lui Torit Dryflo In situatii speciale, utilaje diferie si bugete diferite.
In comparatie cu alte sisteme separatoarele de vapori de ulei Torit ofera o alternativa cu un randament neatins pana acum, cu un grad de separare ridicat si cu o Intretinere mai usoara, care conduce la o productivitate mai mare.
Separatoarele de vapori de ulei pot fi utilaje singulare de absorbtie sau In grupe de utilaje, pentru a Indeplini prelucrarea umeda.

1. Montarea lui Torit Dryflo direct pe utilaj
Pentru un debit de aer de la 400 la 1.400 m³/h, pot fi montate aceste unitati compacte direct, fara sistem special de tevi, pe utilaj. Acesta usureaza pe mai tarziu repozitionarea utilajului. Amortizorul de zgomot montat minimalizeaza formarea de zgomot si usureaza Intretinerea separatorului. Se poate obtine la alegere o treapta de filtrare HEPA.

2. Torit Dryflo standard
Acest sistem complet se Intrebuiteaza la debite de aer Intre 1.000 si 3.200 m³/h, si sunt livrate montate complet. Optional poate fi montata o treapta de filtrare HEPA.

3. Sisteme Centrale Torit Dryflo
Cu un debit de la 5.000 pana la 37.500 m³/h, aceste separatoare pot fi introduse In diferite centre de prelucrare. Sistemele centrale vor fi prevazute In functie de Intrebuintare. Optional se poate alege si o treapta de filtrare HEPA.

Afla mai multe informatii sau cere o oferta la telefon: 0720 011111.

Doresc oferta de pret sau detalii despre Filtru separator vapori ulei
Alte produse Filtre

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×