Ulei DIESEL TURBO SHPD 20W50

Ulei AGIP

AGIP DIESEL TURBO SHPD este un lubrifiant multigrad, destinat in principal motoarelor Diesel supraalimentate care functioneaza in conditii grele de exploatare ( ex: camioane ce opereaza in regim T.I.R.), care permite intervale lungi de schimbare a uleiului (LLS- Long Life Service). SHPD – Super High Performance Diesel oil.
AGIP DIESEL TURBO SHPD poate fi utilizat si pentru motoarele Diesel cu aspiratie normala ale autovehiculelelor pentru transportul urban si interurban de marfuri si persoane.
Proprietati si performante:
* Calitatea superioara a uleiurilor de baza folosite si procentul ridicat de aditivi asigura o perioada foarte lunga de exploatare pana la schimbarea uleiului.
* Proprietatile detergent-dispersante impreuna cu o inalta capacitate de a neutraliza produsele acide rezultate prin ardere permit lubrifiantului "AGIP DIESEL TURBO SHPD" sa mentina pistoanele curate si sa pastreze in suspensie produsele solide rezultate prin ardere, impiedicand astfel formarea depunerilor periculoase in carterul motorului.
* Produsul a fost formulat astfel ca prin proprietatile sale sa satisfaca cerintele impuse lubrifiantilor de serviciile grele de exploatare. Astfel, prin rezistenta marita la oxidare si variatia minima a viscozitatii uleiului, se asigura o ungere corespunzatoare si o protectie adecvata a pieselor motorului si, ca urmare, reducand-se uzura, se asigura motorului eficienta maxima pe toata perioada de folosire a lui.
Specificatii si aprobari:
AGIP DIESEL TURBO SHPD 20W/50 indeplineste cerintele urmatoarelor specificatii :
- ACEA A3, B3 , E2-96 - MB - Approval 228.1
- API CF-4/ SG; - VW 505.01+ 505.00 (11/92)
- CCMC D5, PD-2, G4;
U.S. Department of the Army MIL- L-2104 E;- U.S. Department of the Army MIL – L-46152D;

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei DIESEL  TURBO SHPD 20W50 Descarca fisa tehnica pentru

Ulei DIESEL TURBO SHPD 20W50

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei DIESEL TURBO SHPD 20W50
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×