Ulei Agip ATF II E

Ulei AGIP

AGIP ATF II E este un lubrifiant in intregime sintetic, cu performante exceptionale, special formulat pentru transmisiile automate moderne (supuse la sarcini ridicate) ale vehiculelor comerciale sau de pasageri.
Proprietati si performante:
* Uleiul de baza folosit garanteaza o stabilitate termica ridicata si o rezistenta exceptionala in exploatarea la temperature ridicate.
* Formularea echilibrata a produsului asigura functionarea lina si fara socuri a instalatiei, cu un raport optim de transmitere.
* Excelenta stabilitate la oxidare reduce la minimum procesul de imbatranire asigurand produsului un nivel de performanta foarte ridicat pe toata durata utilizarii.
* Produsul impiedica formarea in sistem a unor produse de precipitare periculoase, asigurand in acest fel o functionare eficienta timp indelungat a echipamentului, prelungind intervalele la care se efectueaza operatiile de intretinere.
* Proprietatile antispumante impirdica formarea spumei si favorizeaza eliberearea rapida a aerului evitand formarea bulelor de aer si asigurand astfel continuitatea peliculei de lubrifiant.
* Asigura o protectie excelenta impotriva coroziunilor tuturor suprafetelor metalice. Este compatibil atat cu materialele feroase cat si cu cele neferoase.
* AGIP ATF II E este compatibil cu uleiurile tip ATF (Automatic Transmission Flid) pe baza minerala, astfel incat poate fi utilizat fara probleme in lubrifierea transmisiilor automate sau a altor echipamente.
Specificatii si aprobari:
AGIP ATF II E satisface cerintele urmatoarelor specificatii:
- General Motors DEXRON II E 6137 M;
- Voith G 607 ( Diwa si Midimat Transmissions)
- Voith 55.6336.30 (G1363)
- M.B. 236.8;AGIP ATF II E 2/2
- FORD M2C 138- CJ ; FORD M2C 166- H;
- ZF TE- ML 09, 14C
- MAN 339 tip D (2)
- FORD MERCON
- SPERRY VICKERS-sisteme hidraulice
- DENISON – sisteme hidraulice
- SUNDSTRAND- sisteme hidraulice.
- BMW BG 24
Utilizari:
AGIP ATF II E este special formulat pentru utilizarea in transmisiile automate cat si pentru servo-directiile autovehiculelor unde constructorul recomanda produse cu specificatia DEXRON tip II D sau II E.
In concordanta cu specificatiile constructorilor, pentru anumite transmisii, cu acest produs este posibil un interval de schimb de trei ori mai mare decat cel normal.
Cititi cu atentie recomandarile constructorului de autovehicule inainte de alegerea si utilizarea acestui produs.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei Agip ATF II E Descarca fisa tehnica pentru

Ulei Agip ATF II E

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei Agip ATF II E
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×