Ulei AGIP CELTIS 802

Ulei AGIP

AGIP CELTIS 802 este un ulei parafinic adanc rafinat, lipsit de culoare, formulat special pentru prepararea amestecurilor de cauciuc si prelucrarea materialelor plastice.
Proprietati si performante
AGIP CELTIS 802 are rolul de a mari gradul de prelucrabilitate al elastomerilor supusi operatiilor de calandrare, extrudere si matritare.
Poseda, de asemenea, caracteristici antistatice, excelenta stabilitate termica, rezistenta la oxidare si volatilitate scazuta.
Utilizari
* AGIP CELTIS 508 SA este destinat, in special, pentru utilizare ca ulei de dilutie a polimerilor sau altor componente de amestec utilizate la producerea semifabricatelor, sau ca ulei de proces inglobat prin amestecare in semifabricat pentru obtinerea produsului finit.
* AGIP CELTIS 802 este un ulei parafinic indicat pentru utilizare cu elastomeri de tip stiren-butadiena si, in particular, pentru elastomeri nesaturati, cum ar fi cei de tip butil si polimeri etilen-propilena.
* AGIP CELTIS 802 este utilizat de ENICHEM ELASTOMERI pentru producerea unor semifabricate transparente.

Fisa tehnica pentru Ulei AGIP CELTIS 802 Descarca fisa tehnica pentru

Ulei AGIP CELTIS 802

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei AGIP CELTIS 802
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×