Ulei AGIP CELTIS 911/PE

Ulei AGIP

AGIP CELTIS 911/PE este un ulei mineral parafinic formulat special pentru prepararea amestecurilor de cauciuc si procesarea materialelor plastice.
Proprietati si performante
AGIP CELTIS 911/PE este un produs destinat maririi gradului de prelucrabilitate al elastomerilor supusi operatiilor de calandrare, extrudere si matritare.
Ajuta la incorporarea in amestec a pigmentilor, aditivilor, negrului de fum etc.
Poseda, de asemenea, caracteristici antistatice, excelenta sta bilitate termica, rezistenta la oxidare si volatilitate scazuta.
Utilizari
* AGIP CELTIS 911/PE este folosit ca ulei de dilutie a polimerilor sau altor componente de amestec utilizate la producerea semifabricatelor, sau ca ulei de proces inglobat prin amestecare in semifabricat pentru obtinerea produsului finit.
* AGIP CELTIS 911/PE este un ulei parafinic recomandat pentru utilizare cu elastomeri de tip stiren-butadiena si, in particular, pentru elastomeri nesaturati, cum ar fi cei de tip butil si polimeri etilen-propilena.

Fisa tehnica pentru Ulei AGIP CELTIS 911/PE Descarca fisa tehnica pentru

Ulei AGIP CELTIS 911/PE

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei AGIP CELTIS 911/PE
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×