Ulei AGIP ACER MPK

Ulei AGIP

AGIP ACER MPK sunt lubrifianti special formulati pentru lubrifierea lagarelor si angrenajelor, masinilor pentru fabricarea hartiei, care functioneaza la temperaturi ridicate.
Sunt formulati din uleiuri parafinice speciale, in care sunt incorporati aditivi specifici detergenti, antiuzura, antirugina, dezemulsionanti si antioxodanti.
Proprietati si performante:
Prin proprietatile lor specifice, uleiurile AGIP ACER MPK sunt in masura sa asigure conditii optime in exploatare:
Detergenta foarte buna asigura menainerea in suspensie a fibrelor de hartie care pot ajunge accidental in uleiul din partea umeda a masinii de hartie. Se evita astfel ca aceste fibre, alaturi de particulele rezultate prin oxidare, sa se
depuna in zonele cu circulatie redusa de ulei, fiind mentinute in uleiul care traverseaza filtrul.
Excelenta dezemulsionare, chiar in prezenta unei cantitati mari de apa. Apa patrunsa accidental in circuitul de ungere se separa rapid din ulei, asigurand astfel o lubrifiere corespunzatoare. Aceasta proprietate este pusa in evidenta prin testul ASTM D 1401, obtinandu-se timpul de separare a apei de 30 minute.
Proprietatile antiuzura foarte bune sunt puse in evidenta prin testarile pe standul FZG (trec treapta a 12-a de incarcare) si masina cu patru bile (diametrul petei de uzura mai mic de 0,4 mm). Ca urmare, uleiurile AGIP ACER
MPK pot fi folosite cu succes si pentru ungerea reductoarelor, cu toate avantajele ce decurg din utilizarea unui singur ulei pentru diferite locuri de ungere.
Rezistenta la degradari oxidative garanteaza folosirea uleiurilor perioade lungi de timp, chiar si la temperaturi de functionare ridicate.
Prin aditivarea antirugina si lipsa agresivitatii fata de cupru si aliajele sale, se asigura o protectie eficienta a tuturor organelor din compunerea masinilor respective.
Tendinta redusa la spumare previne ruperea peliculei de ulei, asigurand astfel lubrifierea corespunzatoare a suprafetelor in frecare.
Specificatii si aprobari:
Uleiurile AGIP ACER MPK indeplinesc cerintele de lubrifiere prevazute in specificatiile constructorilor:
- BELOIT (Chart 1-21-127 1982) „ulei C"
- CARCANO (A4-415-5 I 1981) „ulei G"
Utilizari:
Produsele AGIP ACER MPK sunt for mulate pentru a satisface cerintele de lubrifiere a lagarelor si angrenajelor masinilor moderne de fabricare a hartiei (in flux continuu).

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei AGIP ACER MPK Descarca fisa tehnica pentru

Ulei AGIP ACER MPK

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei AGIP ACER MPK
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×