Ulei AGIP ASP

Ulei AGIP

Uleiurile AGIP ASP sunt formulate special pentru a asigura produselor proprietati de antipicurare. Sunt realizate in trei clase de viscozitate conform ISO VG (VG – Viscosity Grade).
Proprietati si perfomante:
* Uleiurile AGIP ASP poseda foarte bune proprietati de coeziune si de aderenta, rezistand astfel la tendinta de indepartare de pe componentele lubrifiate datorita actiunii fortelor centrifuge, vibratiilor etc.
* Caracterisitica "anti-picurare" a acestor uleiuri garanteaza o lubrifiere adecvata in conditii dificile de exploatare si o reducere a consumului de ulei in special in sistemele de ungere cu „pierdere de ulei".
* Uleiurile AGIP ASP poseda bune proprietati de ungere si de protectie antirugina pentru componentele lubrifiate.
Utilizari:
* Uleiurile AGIP ASP sunt destinate acelor aplica tii unde componentele sau organele lubrifiate sunt supuse socurilor si vibratiilor puternice precum si fortelor gravitationale sau centrifugale.
* Uleiurile sunt indicate pentru lubrifierea masinilor si instalatiilor unde este necesara evitarea patarii sau contaminarii produselor prelucrate cu uleiul lubrifiant, cerinta des intalnita in aplicatiile din industria alimentara, textila sau tipografica.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei AGIP ASP Descarca fisa tehnica pentru

Ulei AGIP ASP

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei AGIP ASP
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×