Ulei AGIP VAS

Ulei AGIP

AGIP VAS 460 si 680 sunt uleiuri minerale compoundate, de culoare neagra, destinate lubrifieriii cilindrilor masinilor cu abur fara recuperarea condensatului.
AGIP VAS 900 este un ulei mineral simplu, folosit, in special, pentru lubrifierea cilindrilor masinilor cu abur la care condensatul este recuperat.
Proprietati si performante:
* Produsele AGIP VAS 460 si 680 contin un compus special care le asigura o buna onctuozitate, deci o capacitate de lubrifiere m arita, precum si posibilitatea de a emulsiona cu cantitati reduse de apa, cum sunt acelea rezultate prin condensare. Ca urmare, se asigura atat protectia antiuzura cat si anticoroziva a suprafetelor metalice
expuse umezelii.
* AGIP VAS 900 poseda o buna capacitate naturala de lubrifiere, care asigura formarea unui film lubrifiant care rezista solicitarilor specifice functionarii masinilor cu abur. Acest ulei poseda o capacitate de separare a apei care satisface cerintele impuse de masinile cu abur care refolosesc apa rezultata prin condensarea aburului.
* Avand puncte de inflamabilitate ridicate, uleiurile AGIP VAS pot fi folosite la lubrifierea componentelor care functioneaza la temperaturi ridicate, micsorand pericolul aparitiei incendiilor.
Utilizari:
* Uleiurile AGIP VAS 460 si 680 indeplinesc cerintele de lubrifiere pentru cilindrii masinilor cu abur cu circiut deschis (fara recuperarea condensului).
* Uleiul AGIP VAS 900 asigura lubrifierea corespunzatoare a cilindrilor masinilor cu abur cu circuit inchis (cu recuperarea condensului). Poate fi utilizat si pentru lubrifierea diverselor componente care functioneaza in conditiile existentei umiditatii crescute.
* Uleiurile AGIP VAS pot fi folosite si pentru lubrifierea angrenajelor (melcate, elicoidale etc.) cu solicitari reduse.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei AGIP VAS Descarca fisa tehnica pentru

Ulei AGIP VAS

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei AGIP VAS
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×