Ulei AGIP PRECIS PGLP

Ulei AGIP

Uleiuri sintetice, pe baza de poliglicoli, cu proprietati EP, pentru lubrifierea angrenajelor drepte si melcate puternic solicitate, precum si a lagarelor cu alunecare sau rostogolire in conditii extreme de operare.
Proprietati si performante:
* AGIP PRECIS PGLP sunt uleiuri care exceleaza printr-o comportare viscozitatetemperatura extrem de favorabila, o stabilitate termo -oxidanta foarte mare, o buna protectie impotriva coroziunilor si ruginei. Sunt, de asemenea, caracterizate printr-o capacitate foarte buna de rezistenta la incarcari termo -mecanice.
* Spre deosebire de uleiurile minerale, lubrifiantii AGIP PRECIS PGLP pot fi utilizati la temperaturi de operare de pâna la 200 oC.
* Datorita proprietatilor higroscopice, aceste uleiuri asigura o buna protectie a utilajelor in prezenta unei cantitati sporite de apa.
* Utilajele in care urmeaza a fi introduse uleiuri de acest tip (pe baza de poliglicoli) trebuie sa fie perfect golite de vechile produse, având in vedere ca aceste uleiuri nu sunt miscibile cu cele minerale.
* Uleiurile AGIP PRECIS PGLP sunt compatibile cu materialele de etansare folosite in mod curent si cu vopselele pe baza de rasini epoxidice.
Utilizari:
* Produsele AGIP PRECIS PGLP sunt folosite, in special, pentru lubrifierea prin barbotare si circulatie a angrenajelor puternic solicitate, precum si a lagarelor cu alunecare si rostogolire care functioneaza la temperaturi foarte ridicate (utilajele din industria de prelucrarea a sticlei, hârtiei, cauciucului si ceramicii, laminoare etc. ).
* Sunt recomandate pentru temperaturi de operare mai mari de 120 °C, care pot atinge in punctele cele mai fierbinti mai mult de 200 °C.
* Uleiurile AGIP PRECIS PGLP asigura o lubrifiere eficienta a angrenajelor melcate de tip otel/bronz.

AGIP PRECIS PGLP 2/2

Specificatii si aprobari:
Lubrifiantii AGIP PRECIS PGLP indeplinesc cerintele urmatoarelor specificatii:
- ISO -L-CKD; DIN 51503 PGLP;
Atentie!
* Uleiurile AGIP PRECIS PGLP nu sunt miscibile cu uleiurile minerale si cu cele pe baza de esteri.
* AGIP PRECIS PGLP nu ataca produsele din cauciuc, insa nu trebuie folosite in contact cu suprafetele vopsite, exceptie facând cazurile in care vopselele au o baza epoxidica.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei AGIP PRECIS PGLP Descarca fisa tehnica pentru

Ulei AGIP PRECIS PGLP

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei AGIP PRECIS PGLP
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×