Ulei AGIP TELIUM VSF

Ulei AGIP

AGIP TELIUM VSF sunt lubrifianti sintetici, pe baza de poliglicoli, destinati lubrifierii angrenajelor si lagarelor care functioneaza la temperaturi ridicate.
Proprietati si performante:
* Lubrifiantii AGIP TELIUM VSF, comparativ cu uleiurile minerale cu aceleasi viscozitati, au coeficienti de frecare mai mici si coeficienti de transfer termic mai ridicati, asigurand astfel functionarea organelor unse la temperaturi mai coborate. Rezistenta buna la oxidare si indicii de viscozitate foarte ridicati asigura o buna lubrifiere si o durata lunga in utilizare la temperaturi ce pot depasi chiar 150oC. Ca urmare, uleiurile AGIP TELIUM
VSF sunt recomandate pentru lubrifierea ''pe viata'' a angrenajelor caracterizate printrun raport ridicat putere/greutate. Prin reducerea pierderilor de putere se mareste corespunzator randamentul transmisiei.
* Fiind biodegradabile, produsele sunt indicate pentru cazurile in care exista pericolul contaminarii mediului exterior.
* Lubrifiantii AGIP TELIUM VSF nu sunt miscibili cu uleiurile minerale. Ca urmare, inaintea introducerii unui astfel de ulei, circuitul de ungere trebuie perfect cur atat pentru evitarea contaminarii cu produsul folosit anterior.
* Partile metalice care vin in contact cu aceste uleiuri trebuie acoperite cu vopsele pe baza de rasini epoxidice sau epoxifenolice.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei AGIP TELIUM VSF Descarca fisa tehnica pentru

Ulei AGIP TELIUM VSF

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei AGIP TELIUM VSF
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×