Ulei AGIP TRANSMISSION FLUID VE

Ulei AGIP

AGIP TRANSMISSION FLUID VE este un lubrifiant formulat cu un ulei mineral de tip parafinic, rafinat si solventat, cu indice de viscozitate ridicat si aditivi antiuzura, EP (Extrema Presiune), antispumanti si modificatori de frecare.
Proprietati si performante:
* AGIP TRANSMISSION FLUID VE poseda un indice de viscozitate ridicat care garanteaza o variatie minima a viscozitatii in raport cu temperatura.
* Produsul contine aditivi speciali EP care ii asigura comportare foarte buna in conditiile lubrifierii la limita, la incarcari termo-mecanice foarte mari.
* in cazul utilizarii in reductoare, produsul asigura reducerea pericolului degradarii danturii prin zgâriere si imbunatateste randamentul. Prezenta aditivilor antiuzura alaturi de cei antioxidanti, care micsoreaza depunerile carbonoase si impiedica formarea depunerilor sub forma de slam si lac, prelungesc durata de viata a uleiului. Asigurarea unei pelicule de lubrifiere corespunzatoare se datoreaza si aditivarii corespunzatoare antispumante.
Utilizari:
* AGIP TRANSMISSION FLUID VE este realizat special pentru lubrifierea reductoarelor cu dantura epicicloidala dar, prin nivelul sau de aditivare poate fi utilizat si pentru alte tipuri de angrenaje care necesita un bun transfer termic in conditiile existentei unor sarcini ridicate.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei AGIP TRANSMISSION FLUID VE Descarca fisa tehnica pentru

Ulei AGIP TRANSMISSION FLUID VE

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei AGIP TRANSMISSION FLUID VE
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×