Ulei AGIP OTE 80 EP

Ulei AGIP

AGIP OTE 80 EP este un lubrifiant care satisface condi tiile severe de functionare ale turbinelor navale cu abur si a angrenajelor (grupurile reductoare) la care acestea sunt conectate. Este formulat dintr-o baza parafinoasa atent selectionata, in care se incorporeaza aditivi specifici antioxidanti, antirugina si „mediu EP".
Proprietati si performante:
* Indicele de viscozitate ridicat asigura lubrifierea corespunzatoare, chiar si la temperaturi ridicate, prin reducerea la minimum a varia tiei viscozitatii cu temperatura.
* AGIP OTE 80 EP este caracterizat printr-o rezistenta ridicata la degradare oxidativa, putând fi mentinut in exploatare o durata lunga, in conditiile unei reduse tendinte de formare a depunerilor carbonoase si a slamului. In conditiile incercarii TOST (Turbine Oil Stability Test), depaseste 2000 de ore.
* Prin proprietatile anticorozive si antirugina, se asigura o buna protectie a componentelor intregului circuit de lubrifiere.
* Bunele proprietati antispumante si de separare a aerului antrenat, elimin a riscul discontinuitatii peliculei de ungere (prin prezenta bulelor de aer), reduce posibilitatea aparitiei fenomenului de cavitatie si spumarea exagerata a uleiului in rezervor.
* Dezemulsionarea rapida (viteza ridicata de separare a apei) previne formarea emulsiei stabile, asigurând separarea completa a apei (patrunse in mod inevitabil in circuitul de lubrifiere) si continuitatea filmului lubrifiant care asigura functionarea reductoarelor cu frecari minime.
* AGIP OTE 80 EP poseda caracteristici „medii EP" asigurând astfel functionarea in conditii optime a angrenajelor grupurilor reductoare ale turbinelor navale. Uleiul trece treapta a 10-a de incarcare in conditiile testarii pe standul FZG.
Specificatii si aprobari:
Uleiul AGIP OTE 80 EP este formulat pentru a indeplini cerintele specificatiei:
- MIL – L – 17331H (SH), simbol NATO 0-250.
Utilizari:
*AGIP OTE 80 EP este destinat, in special, lubrifierii tuturor organelor (lagare, angrenaje, sisteme de reglare etc.) turbinelor navale cu abur.
*Poate fi utilizat in instalatii hidraulice si pentru lubrifierea compresoarelor de aer.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei AGIP OTE 80 EP Descarca fisa tehnica pentru

Ulei AGIP OTE 80 EP

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei AGIP OTE 80 EP
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×