Ulei AGIP OTE EP 46

Ulei AGIP

AGIP OTE EP 46 este formulat pentru a satisface cele mai severe cerinte de lubrifiere ale turbinelor cu abur si gaze. Este formulat cu uleiuri de baza parafinice, atent selectionate si aditivate antioxidant, antirugina si pentru proprietati medii EP.
Proprietati si performante:
* AGIP OTE EP 46 contine aditivi speciali antioxidanti care asigura evitare a formarii depunerilor carbonoase si slamului, aspect care se evidentiaza prin proba TOST (Turbine Oil Stability Test) dupa 2000 ore. Ca urmare, uleiul poate fi mentinut in exploatare o perioada lunga de timp.
* Indicele de viscozitate ridicat asigura o variatie minima a viscozitatii cu temperatura si deci un film de lubrifiere adecvat intr-un domeniu larg de temperaturi.
* Prin proprietatile anticorozive si antirugina, uleiul asigura protectia corespunzatoare a tuturor partilor utilajului si accesoriilor (rezervor, schimbatoare de caldura etc.).
* Bunele proprietati antispumante si de separare a aerului antrenat, elimina riscul discontinuitatii peliculei de ungere (prin prezenta bulelor de aer), reduce posibilitatea aparitiei fenomenului de cavitatie si spumarea exagerata a uleiului in rezervor.
* Dezemulsionarea rapida (viteza ridicata de separare a apei) previne formarea emulsiei stabile, asigurând separarea completa a apei (patrunse in mod inevitabil in circuitul de lubrifiere) si continuitatea filmului lubrifiant.
* Prin proprietatile sale EP, asigura o durabilitate ridicata angrenajelor.
Specificatii si aprobari:
AGIP OTE EP 46 indeplineste cerintele specificatiei SIEMENS MAT812109.
Utilizari:
* AGIP OTE EP 46 este recomandat pentru lubriferea tuturor componentelor (lagare, sisteme de control si actionare etc.) turbinelor de diferite tipuri (cu vapori sau gaze), cu sau fara angrenaje de actionare.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei AGIP OTE EP 46 Descarca fisa tehnica pentru

Ulei AGIP OTE EP 46

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei AGIP OTE EP 46
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×