Ulei AGIP ASTER FP

Ulei AGIP

AGIP ASTER FP este un ulei fara clor, special realizat, in special, pentru prelucrarea metalelor feroase si neferoase prin gaurire adanca.
Proprietati si performante:
* AGIP ASTER FP isi mentine nealterate caracteristicile, nu se volatilizeaza usor, nu genereaza fum si miros neplacut si nu spumeaza.
* Aditivii continuti de ulei asigura acestuia o buna detergenta si capacitatea de protectie antirugina a pieselor prelucrate si a masinii unelte.
* AGIP ASTER FP este realizat dintr-un ulei mineral parafinic inalt rafinat cu solventi pentru a asigura operatorilor conditii bune igienico-sanitare.
Utilizari:
* AGIP ASTER FP este un ulei fara clor recomandat, in special, pentru operatiile de gaurire adanca a otelurilor si aliajelor din aluminiu. Alegerea corespunzatoare a proprietatilor antiuzura si antisudura asigura o durata lunga de utilizare a muchiilor aschietoare si ghidajului sculei.
* Poate fi, de asemenea, folosit in operatiile de filetare si de prelucrare cu viteze mari a otelurilor cu grad redus de prelucrabilitate si la brosarea cu viteze ridicate, a otelurilor cu grad mediu de aliere, inclusiv pe masini unelte automate.
ATENtIE: Pentru evitarea scaderii nivelului de performanta al produsului, se va evita amestecarea cu uleiuri de prelucrare a metalelor care contin clor.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei AGIP ASTER FP Descarca fisa tehnica pentru

Ulei AGIP ASTER FP

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei AGIP ASTER FP
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×