Ulei AGIP RUSTIA 530

Ulei AGIP

AGIP RUSTIA 530 este un produs special de protectie antirugina, cu pelicula uleioasa, folosit si in operatii de stantare si ambutisare a otelurilor cu continut redus de carbon.
Proprietati si performante:
* AGIP RUSTIA 530 este un ulei special, fara clor, aditivat pentru asigurarea protectiei antirugina prin pelicula uleioasa, in special pentru laminat ele din otel cu continut redus de carbon.
* Produsul este compatibil cu uleiurile de protectie utilizate in mod curent in fabricarea laminatelor si datorita aditivarii cu substante speciale si compusi polari, poate fi folosit si in operatiile de stantare si ambutisare cu grad mediu de severitate, asigurand o buna lubrifiere si rezistenta a stratului care adera la suprafetele pieselor.
Utilizari:
* AGIP RUSTIA 530 este un produs de protectie cu pelicula uleioasa, utilizabil si in operatiile de stantare si ambutisare cu grad mediu de severitate. Poate fi indepartat cu solventi petrolieri obisnuiti.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei AGIP RUSTIA 530 Descarca fisa tehnica pentru

Ulei AGIP RUSTIA 530

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei AGIP RUSTIA 530
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×