Ulei AGIP RUSTIA C

Ulei AGIP

AGIP RUSTIA C sunt produse destinate protectiei si lubrifierii motoarelor diesel si pe benzina.
Sunt formulate cu uleiuri de baza cu calitati superioare, cu indici de viscozitate ridicati si puncte de curgere coborate, cu continut ridicat de aditivi care le asigura foarte bune proprietati detergente, antirugina, anticoroziune, dispersante, antioxidante, antiuzura si antispumante.
Proprietati si performante:
* AGIP RUSTIA C poseda foarte bune proprietati antirugina si anticorozive care asigura protectia eficenta a motorului pe lungi perioade de stationare in climat umed, conditii saline si in prezenta compusilor de ardere acizi.
* Proprietatile ridicate detergent/dispersante reduc formarea lacurilor, slamului si depunerilor in motor, mentinand pistoanele libere si curate si in suspensie produsele care p ot forma depuneri.
* Prin buna rezistenta la degradari oxidative, asigura functionarea timp indelungat la temperaturi ridicate in prezenta aerului si agentilor de catalizare a reactiilor de oxidare.
* Proprietatile antiuzura asigura prelungirea duratei de u tilizarea pieselor in frecare, reducand astfel numarul interventiilor necesare reparatiilor.
* Capacitatea antispumanta previne inglobarea in ulei a bulelor de aer care ar afecta continuitatea filmului de lubrifiant.
Utilizari:
* AGIP RUSTIA C trebuie introdus in motoarele diesel si pe benzina atunci cand:
- este necesar un ulei de motor pentru autovehiculele care pot sta nefolosite lungi perioade de timp fara alte masuri de protectie;
- este necesar un ulei pentru prima umplere si pentru exploatarea motoarelor noi si a celor reparate.
In anumite situatii, uleiul poate fi mentinut in exploatare pe intreaga durata prevazuta de constructori, intre schimburile de ulei.
Specificatii si aprobari:
AGIP RUSTIA C indeplineste cerintele specificatiilor:
- API CC/SE; MIL-L-21260 C Type I.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei AGIP RUSTIA C Descarca fisa tehnica pentru

Ulei AGIP RUSTIA C

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei AGIP RUSTIA C
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×