Antigel Agip ANTIFREEZE EXTRA

Ulei AGIP

AGIP ANTIFREEZE EXTRA este un fluid special, care nu contine nitriti, amine si fosfati, folosit in amestec cu apa demineralizata in circuitele de racire ale motoarelor autovehiculelor.
Proprietati si performante:
* AGIP ANTIFREEZE EXTRA coboara punctul de inghet al agentului de racire, valoarea acestuia depinzand de concentratia apa-antigel utilizata.
* Este un fluid a carui compozitie si caracteristici raman neschimbate atat pe durata depozitarii, cat si in utilizare. Astfel, poate fi lasat in sistemul de racire pe toata durata anului.
* Nu este acid si nu ataca metalele, chiar si cele foarte sensibile la reactie acida cum ar fi aluminiul, cuprul etc.
* Nivelul ridicat al alcalinitatii previne corodarea elementelor circuitului de racire chiar si dupa un timp indelungat de utilizare.
* Prin proprietatile bune antirugina, se asigura protejarea materialelor feroase cu care fluidul de racire vine in contatct.
* Formularea speciala a produsului reduce la minimum formarea depunerilor in cazul amestecarii cu apa ne-demineralizata, pastrand nealterate propietatile de transfer termic.
* Caracteristicile antispumante deosebite asigura un transfer optim de caldura intre fluidul de racire si componentele metalice, chiar si la viteze mari de circulatie a fluidului de racire.
* Este compatibil cu cauciucul si nu produce gonflarea acestuia.
* Asigura ridicarea temperaturii de fierbere a fluidului de racire, imbunatatind astfel performantele de transfer termic la temperaturi ridicate.
Specificatii si aprobari:
AGIP ANTIFREEZE EXTRA satisface cerintele urmatoarelor teste si specificatii:
- FF.SS.cat. 002/132;
- ASTM D 1384- CUNA NC 956-16 / 1997
AGIP ANTIFREEZE EXTRA 2/2
Utilizari:
AGIP ANTIFREEZE EXTRA a fost formulat special pentru a fi amestecat cu apa demineralizata in sistemele de racire ale motoarelor oricarui tip de autovehicul.
La folosirea produsului trebuie avut in vedere ca atat temperatura de fierbere cat si aceea de inghet depind de concentratia acestuia in apa.
Pentru a obtine efectul dorit, se recomanda ca produsul sa fie folosit intr-o concentratie de 40-60% in apa.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Antigel Agip ANTIFREEZE EXTRA Descarca fisa tehnica pentru

Antigel Agip ANTIFREEZE EXTRA

Doresc oferta de pret sau detalii despre Antigel Agip ANTIFREEZE EXTRA
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.