Suna-ne Suna

Scrie pe WhatsApp

Cere oferta Contact pe mail

Inapoi Sus Sus

Ulei motor SIGMA TRUCKSINT TFE

Ulei motor  SIGMA TRUCKSINT TFE - Uleiuri si lubrifianti industriali Agip

Acest ulei de motor - AGIP SIGMA TRUCKSINT TFE este un lubrifiant multigrad, complet sintetic, de tip UHPD (Ultra High Performance Diesel oil) destinat motoarelor Diesel supraalimentate care functioneaza in conditii grele de exploatare si asigura reducerea consumului de combustibil. Uleiul asigura intervale de schimb prelungite.
AGIP SIGMA TRUCKSINT TFE este alegerea ideala pentru acele utilizari (in special pentru autovehiculele cu remorci) pentru care este necesar un ulei cu calitate excelenta.
Proprietati si performante:
* AGIP SIGMA TRUCKSINT TFE poseda proprietati detergent-dispersante superioare, precum si o foarte ridicata capacitate de a neutraliza produsele acide rezultate prin combustie. Produsul mentine pistoanele intr-o perfecta stare de curatenie, pastrand in suspensie produsele solide rezultate prin ardere, impidicand astfel formarea depunerilor periculoase in carterul motorului.
* Uleiul prezinta o foarte buna rezistenta la degradare, in special prin oxidarea care se datoreaza functionarii prelungite la temperaturi ridicate in prezenta aerului si altor agenti.
* Calitatea superioara a uleiului de baza folosit si continutul ridicat de aditivi permit obtinerea unei perioade foarte lungi intre schimburile de ulei.
* Asigura reducerea consumului de combustibil in medie cu 3%.
* Proprietatile antioxidante, antirugina si antiuzura fac fata exigentelor functionarii in conditii severe de exploatare si a intervalelor marite de schimb prevazute pentru acest lubrifiant. Aceste proprietati impiedica oxidarea si variatiile de viscozitate ale uleiului, protejeaza componentele metalice ale motorului, reducand uzura, asigurand functionarea cu maxima eficienta a acestuia, pe toata perioada de folosire a lui.
Specificatii si aprobari:
AGIP SIGMA TRUCKSINT TFE este aprobat oficial ori indeplineste cerintele urmatoarelor servicii si specificatii:
- ACEA E4; - MAN M 3277; - VOLVO VDS-2; - MTU tip 3;
MB - Approval 228.5; - API CF - RENAULT RXD - MACK T9.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Contact

407310 - Gilau Ferma 8 Hala Depozit Logistic jud. Cluj    

Tel.: 0728 251 038   Fax.: 0264 - 371 608   E-mail: office@sigma-distributie.ro
Mesaj *