Suna-ne Suna

Scrie pe WhatsApp

Cere oferta Contact pe mail

Inapoi Sus Sus

Ulei motor SIGMA TURBO 15W40

Ulei motor SIGMA TURBO 15W40 - Uleiuri si lubrifianti industriali Agip

Acest ulei de motor - AGIP SIGMA TURBO este un lubrifiant multigrad de tip SHPD (Super High Performance Diesel oil) destinat motoarelor Diesel supraalimentate care functioneaza in conditii grele de exploatare.
AGIP SIGMA TURBO poate fi, de asemenea, utilizat in motoarele Diesel cu aspiratie normala ale autovehiculelor destinate transportului urban si interurban de marfuri sau persoane.
Proprietati si performante:
* Calitatea superioara a uleiurilor de baza folosite si procentul ridicat de aditivi asigura o perioada foarte lunga de exploatare, pana la schimbarea uleiului. Unii producatori de autovehicule au aprobat perioade duble fata de cele normale, atunci cand uleiul SIGMA TURBO este utilizat in motoare Diesel cu aspiratie normala sau supraalimentate.
* Caracteristicile de ulei multigrad permit utilizarea acestui lubrifiant in toate anotimpurile.
* Proprietatile detergent-dispersante, impreuna cu o inalta capacitate de a neutraliza produsele acide rezultate din ardere, permit lubrifiantului AGIP SIGMA TURBO sa mentina pistoanele curate si sa pastreze in suspensie produsele solide rezultate din ardere, impiedicand astfel formarea depunerilor periculoase in carterul motorului.
* Proprietatile antioxidante, antirugina si antiuzura sunt suficient de puternice ca sa faca fata exigentelor unei functionari in conditii deosebite de exploatare si a intervalelor marite de schimb prevazute pentru acest lubrifiant. Aceste proprietati impiedica oxidarea si variatiile de viscozitate ale uleiului, protejeaza componentele metalice ale motorului, reducand uzura, asigurand functionarea cu maxima eficienta a acestuia, pe toata perioada de folosire a uleiului.
Specificatii si aprobari:
AGIP SIGMA TURBO este aprobat oficial ori indeplineste cerintele urmatoarelor servicii si specificatii:
- ACEA E3-96; - U.S. Department of the Army MIL- L-2104 E; MIL -L-46152 E;
MAN M 3275 - VOLVO VDS-2 - MTU tip 2 - MB Approval 228.3 ;- API CG-4/SG; - CCMC D-5, PD-2 - MACK EO-L - Renault RVI-RLD.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Contact

407310 - Gilau Ferma 8 Hala Depozit Logistic jud. Cluj    

Tel.: 0728 251 038   Fax.: 0264 - 371 608   E-mail: office@sigma-distributie.ro
Mesaj *