Ulei Agip Rotra MP

Ulei AGIP

Acest ulei de transmisie - AGIP ROTRA MP face parte din gama de uleiuri de tip EP (Extrema Presiune), recomandate pentru lubrifierea angrenajelor hipoide care functioneaza in conditii severe de exploatare, sub sarcini dinamice ridicate.
Uleiurile pot fi folosite, de asemenea, in cutiile de viteze si casetele de directie conventionale ale autoturismelor si camioanelor, precum si in cutiile de viteze si transmisiile finale ale utilajelor agricole sau pentru constructii.
Proprietati si performante:
* Datorita prezentei aditivilor EP uleiul asigura un film lubrifiant continu chiar daca angrenajul lucreaza iin conditii severe de exploatare sub actiunea sarcinilor dinamice si a socurilor sau la viteze de alunecare mari intre dinti.
* Prin proprietatile remarcabile antiuzura si de onctuozitate se reduce sensibil uzura danturii angrenajelor si lagarelor.
* Stabilitatea ridicata la oxidare previne degradarea uleiului in contact cu componentele ce lucreaza la temperaturi ridicate, reducand astfel tendinta de crestere a viscozitatii sau de formare a slamului.
* AGIP ROTRA MP nu corodeaza otelul, cuprul, sau alte metale si aliaje protejand astfel componentele lubrifiate si mentinandu-le in cele mai bune conditii.
* Previn ruginirea angrenajelor si lagarelor chiar si in prezenta umiditatii.
* Prin proprietatile bune antispumante se reduc eventualele discontinuitati ale filmul de lubrifiant prin inglobarea bulelor de aer.
* AGIP ROTRA MP 75W/80W asigura intrarea usoara in angrenare la temperaturi coborate si mareste eficienta transmisiei.AGIP ROTRA MP 2/2
Specificatii si aprobarii:
Uleiurile AGIP ROTRA MP indeplinesc cerintele specificatiilor:
- API GL- 5
- MIL-L-2105 D
- G.M. MS. 9985290
- FORD SQM-2C-9002A/9008A/9101A
- FORD ESP-M2C-154A
- FORD ESW - M2C-105A
- OPEL B 0401010
- MAN 342 N
- VOLVO 97310/97313/97314
- ZF TE- ML 01, 05A, 07A, 16C, 17B, 19B
- CHRYSLER MS- 5644
- VOLKSWAGEN TL 727 / 726.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei Agip Rotra MP Descarca fisa tehnica pentru

Ulei Agip Rotra MP

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei Agip Rotra MP
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×