Suna-ne Suna

Scrie pe WhatsApp

Cere oferta Contact pe mail

Inapoi Sus Sus

Ulei Agip Rotra MPS

Ulei Agip Rotra MPS - Uleiuri si lubrifianti industriali Agip

AGIP ROTRA MP/S sunt uleiuri de extrema presiune (EP), recomandate pentru diferentialele autoblocante si angrenajele hipoide asociate ce functioneaza in conditii grele de exploatare si care sunt supuse la sarcini ridicate, in special la actiunea sarcinilor dinamice. Uleiul corespunzator clasei SAE 80W se recomanda pentru utilizare la toate tipurile de tractoare la care un singur ulei este folosit pentru cutia de viteze, transmisie, frane umede si sisteme hidraulice. in general, produsele sunt recomandate pentru acele transmisii la care fabricantul recomanda lubrifianti cu proprietati anti \'\'stick-slip\.
Proprietati si performante:
* Datorita aditivilor de extrema presiune (EP) uleiul asigura un film continuu chiar daca angrenajul lucreaza in cele mai severe conditii: sarcini dinamice mari si prin soc, viteze mari de alunecare intre dintii angrenajului.
* Aditivii anti \stick-slip\ utilizati, prin modificarea coeficientului de frecare, inlatura vibratiile si trepidatiile in mecanismele de cuplare ale diferentialelor autoblocante si in franele umede utilizate in transmisiile tractoarelor.
* Proprietatile excelente antiuzura si de onctuozitate, reduc sensibil uzura danturii angrenajelor si a lagarelor pe durata exploatarii.
* Excelenta stabilitate la oxidare previne degradarea caracteristicilor lubrifiantului chiar si la contactul cu componentele ce lucreaza la temperaturi ridicate, astfel incat se reduce tendinta de crestere a viscozitatii sau de formare a depunerilor.
* AGIP ROTRA MP/S poate fi utilizat pentru o perioad a lunga de seviciu in conformitate cu specificatiile constructorului autovehiculului.
* Produsul AGIP ROTRA MP/S nu este coroziv pentru o tel, cupru si alte materiale si aliaje.
* Datorita bunelor proprietati antirugina, se previne ruginirea angrenajelor si lagarelor, chiar si in prezenta umiditatii.
* Prin bunele proprietati antispumante se evita antrenarea bulelor de aer a caror prezenta in ulei ar afecta continuitatea filmului de lubrifiant .
Specificatii si aprobari:
AGIP ROTRA MP/S indeplineste cerintele urmatoarelor specificatii :
- API GL- 5, LS - Ford ESP - M2C - 154 A
- US Department of the Army MIL - L - 2105D
- Ford ESW - M2C - 105 A - ZF - TE ML O5.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Contact

407310 - Gilau Ferma 8 Hala Depozit Logistic jud. Cluj    

Tel.: 0728 251 038   Fax.: 0264 - 371 608   E-mail: office@sigma-distributie.ro
Mesaj *