Ulei transmisie Agip ATF II D

Ulei AGIP

Acest ulei de transmisie - AGIP ATF II D este un fluid special, utilizat in transmisiile automate moderne si in multe alte domenii in care sunt necesare performante deosebite la temperaturi scazute, rezistenta la sarcini mecanice si un indice de viscozitate ridicat.
Lubrifiantul a fost special formulat pentru utilizarea in cutiile de viteze automate pentru care constructorii de autovehicule recomanda folosirea unor fluide de tip DEXRON II D.
Proprietati si performante
* Alegerea atenta a amelioratorului de indice de viscozitate asigura produsului caracteristici de viscozitate-temperatura excelente, chiar si dupa o lunga perioada de utilizare.
* Punctul de curgere foarte scazut garanteaza performantele deosebite la temperaturi reduse.
* Modificatorii de frecare, corect dozati, asigura functionarea silentioasa, lina (fara socuri), pastrand eficienta transmisiei.
* AGIP ATF II D, datorita stabilitatii la oxidare ridicate, previne degradarea la contactul cu suprafetele supraincalzite, micsorand totodata tendinta de formare a slamului.
* Datorita unor bune proprietati detergent-dispersante, se asigura mentinerea in suspensie a impuritatilor si se previne astfel formarea depunerilor.
* Aditivii EP continuti reduc la minimum uzura, prevenind deteriorarea transmisiei.
* Nu este coroziv fata de otel, cupru si, in general, fata de aliajele feroase si neferoase.
* Caracteristicile antirugina asigura inhibarea tendintei de formare a ruginii in sistemele hidraulice ale transmisiilor automate.
* Bunele proprietati antispumante asigura reducerea tendintei de spumare care ar putea afecta proprietatile de circulatie si de lubrifiere ale uleiului.
* AGIP ATF II D este perfect compatibil cu toate tipurile de cauciuc utilizate la fabricarea garniturilor de etansare.

Fisa tehnica pentru Ulei transmisie Agip ATF II D Descarca fisa tehnica pentru

Ulei transmisie Agip ATF II D

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei transmisie Agip ATF II D
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.