Ulei AGIP OBI

Ulei AGIP

Gama de lubrifianti AGIP OBI este constituita din uleiuri albe utilizate, in special, in industriile farmaceutica, cosmetica si fitofarmaceutica. isi gasesc insa diverse utilizari si in industria alimentara sau in aceea de fabricare a sticlei.
Utilizari:
AGIP OBI 10 este un ulei de vaselina medicinal, incolor, fara gust si fara miros, care indeplineste Specificatiile Farmacopeei.
Produsul este folosit in scopuri medicinale, pentru fabricarea produselor cosmetice, precum si in aplicatii industriale speciale cum ar fi, de exempu: echipamentele din industria alimentara, compresoarele instalatiilor frigorifice care folosesc dioxidul de carbon (CO2) sau dioxidul de sulf (SO2) ca medii de racire, compresoarele din
instalatiile pentru fabricarea polietilenei etc.
AGIP OBI 12 este un ulei usor de vaselina farmaceutic, incolor, fara gust si fara miros si care se intrebuinteaza in scopuri medicinale, in cosmetica si parfumerie precum si pentru diverse utilizari in industria alimentara.
AGIP OBI 21 este un ulei tehnic alb folosit in principal pentru obtinerea produselor pentru combaterea daunatorilor din agricultura (fabricarea pesticidelor).

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei AGIP OBI Descarca fisa tehnica pentru

Ulei AGIP OBI

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei AGIP OBI
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×