Ulei AGIP NTK

Ulei AGIP

AGIP NTK reprezinta o gama de uleiuri utilizate in toate sistemele si echipamentele hidraulice. Lubrifiantii AGIP NTK sunt formulati din uleiuri de baza de natura parafinica, atent selectionate, aditivate antirugina, antioxidant si antiuzura. Pentru satisfacerea tuturor cerintelor practice, aceste uleiuri sunt formulate intr-o gama larga de viscozitati.
Proprietati si performante
* Aceste uleiuri sunt destinate transmiterii de energie in instalatiile care utilizeaza fluide hidraulice. Ungerea se asigura prin crearea unui film lubrifiant rezistent la sarcinile ridicate care apar intre componentele in contact cu miscare relativa datorita presiunii ridicate din sistemele hidraulice.
* Uleiurile AGIP NTK au proprietati antiuzura foarte bune, puse in evidenta prin rezultatele obtinute prin teste pe standul FZG: gradele NTK 46-150 trec treapta a 11-a de incarcare.
* Uleiurile au rezistentele la oxidare si stabilitatile termice extrem de bune, chiar si atunci cand sunt supuse unor sarcini termice deosebit de mari. Ca urmare, se evita formarea de slam si depuneri carbonoase.
* Indicele de viscozitate ridicat, pentru toate gradele, conduce la modificari minime ale viscozitatii, pentru domeniul temperaturilor de lucru .
* De asemenea, uleiurile au puncte de curgere scazute care asigura porniri usoare la temperaturile scazute ale echipamentelor hidraulice evitand astfel problemele care ar putea aparea in circulatie sau in sistemele de reglare.
* Prin proprietatile anticorozive si antiuzura se inhiba oxidarea suprafetelor interioare ale circuitelor hidraulice care ar genera diversi oxizi metalici si se reduce uzura chiar in prezenta umiditatii.
Specificatii si aprobari
Produsele AGIP OSO satisfac cerintele urmatoarelor specificatii:
- DIN 51524 / 2 HLP
- ISO -L- HM
Utilizari
* Uleiurile AGIP NTK sunt recomandate pentru utilizare in toate instalatiile de transmitere hidrodinamica a puterii, in sistemele hidraulice de control ca si in cele hidrostatice, folosite in mod curent in instalatiile tehnologice din diverse domenii: transport, constructii, minerit, chimie, metalurgie, constructii de masini, marina etc.
* Uleiurile AGIP NTK sunt utilizate nu numai ca fluide hidraulice, dar si ca lubrifianti pentru lagare cu solicitari severe, reductoare etc., unde conditiile de operare impun caracteristici antiuzura .

Fisa tehnica pentru Ulei AGIP NTK Descarca fisa tehnica pentru

Ulei AGIP NTK

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei AGIP NTK
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.