Ulei AGIP PRECIS HLP ZFR

Ulei AGIP

AGIP PRECIS HLP-zfr reprezinta o gama de fluide hidraulice, cu aditivi anticoroziune, antioxidanti si antiuzura fara zinc.
Proprietati si performante:
* Uleiurile AGIP PRECIS HLP-zfr sunt formulate cu aditivi fara zinc si uleiuri inalt rafinate si solventate. Compusii polari continuti asigura acestor uleiuri caracteristici mult imbunatatite de reducere a frecarii, in comparatie cu alte fluide hidraulice. Proprietatile detergente ale acestor produse asigura proprietati imbunatatite de indepartare a apei si de mentinere in stare curata a instalatiei hidraulice.
* Proprietatile speciale antiuzura, rezistenta ridicata la imbatranire si caracteristicile optime de dezaerare asigura produselor calitati deosebite. Asigura inglobarea urmelor de apa din sistem care este transportata si apoi eliberata in rezervorul principal de unde poate fi eliminata prin purjare.
Utilizari:
* Fluidele AGIP PRECIS HLP-zfr sunt recomandate pentru toate instalatiile de transmitere hidraulica a puterii pentru care constructorii recomanda uleiuri tip HL sau HLP .
* Pot fi utilizate in actionari hidraulice, in variatoare hidrostatice sau cu angrenaje, ambreiaje multi-disc electrice.
* Aceste produse isi dovedesc eficacitatea in situatiile care pot deveni periculoase datorita umiditatii si depunerilor lipicioase, cum ar fi in sistemele hidraulice si ghidajele masinilor unelte sau sculelor pneumatice.
Specificatii si aprobari:
Produsele AGIP PRECIS HLP-zfr satisfac cerintele specificatiei:
DIN 51524 / 2 HLP

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei AGIP PRECIS HLP ZFR Descarca fisa tehnica pentru

Ulei AGIP PRECIS HLP ZFR

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei AGIP PRECIS HLP ZFR
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×