Ulei hidraulic AGIP HYDROIL GF

Ulei AGIP

AGIP HYDROIL GF

reprezinta o gama de uleiuri utilizate in toate sistemele si echipamentele hidraulice. Produsele sunt formulate din uleiuri minerale rafinate cu solvent, au indici de viscozitate ridicati si sunt aditivate antirugina, antioxidant si antiuzura (conform ISO-L-HM).
Proprietati si performante:
* Aceste uleiuri poseda rezistenta crescuta la degradare oxidativa si imbatranire in conditiile unor solocitari termice ridicate, asigurand astfel: evitarea formarii depunerilor pe conducte, dispozitive de reglare etc., mentinerea unei fluiditati adecvate, utilizarea pe perioade lungi de timp, reducerea cheltuielilor de intretinere.
* Indicele de viscozitate ridicat, pentru toate gradele, conduce la modificari minime ale viscozitatii, pentru domeniul temperaturilor de lucru, asigurand astfel un debit constant, pierderi prin frecare reduse, o buna eficienta hidraulica si protectie fata de efectele datorate cavitatiei.
* De asemenea, uleiurile au puncte de curgere scazute care asigura porniri usoare la temperaturile scazute ale echipamentelor hidraulice evitand astfel problemele care ar putea aparea in circulatie sau in sistemele de reglare.
* Prin proprietatile anticorozive si antiuzura se inhiba oxidarea suprafetelor interioare ale circuitelor hidraulice care ar genera diversi oxizi metalici si se reduce numarul particulelor metalice de uzura. Se previn astfel dificultatile in operare si degradarea uleiului datorata actiunii de catalizare a reactiilor termo-oxidative a oxizilor metalici si particulelor de uzura.
* Datorita bunelor proprietati de dezemulsionare se previne formarea unei emulsii stabile intre ulei si apa intrata in sistem prin neetansari sau condensare a vaporilor din aer. Astfel, fluidul isi pastreaza proprietatile lubrifiante si cele antirugina, chiar si in aceste conditii.
* Sunt caracterizate prin bune proprietati antiuzura, HYDROIL GF 46 si 68 trecand treapta a 11-a de incarcare pe standul FZG.
Specificatii si aprobari:
Produsele AGIP HYDROIL GF satisfac cerintele urmatoarelor specificatii:
- DIN 51524 / 2 HLP - VDMA 24318
- AFNOR NF E 48603 HM - BS 4231 HSD
DENISON HF-2 – ISO-L-HM

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei hidraulic  AGIP HYDROIL GF Descarca fisa tehnica pentru

Ulei hidraulic AGIP HYDROIL GF

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei hidraulic AGIP HYDROIL GF
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor