Ulei Hidraulic AGIP ARNICA 104/FR

Ulei AGIP

Acest Ulei Hidraulic - AGIP ARNICA 104/FR este un fluid hidraulic special, biodegradabil si neimflamabil, cu indice de viscozitate foarte ridicat si punct de curgere foarte scazut, care raspunde exigentelor impuse de circuitele hidraulice ale instala tiilor industriale.
Este formulat dintr-un amestec de propilenglicol si apa, aditivat anticoroziv.
Proprietati si performante:
* AGIP ARNICA 104/FR este un produs pe baza de propilenglicol care asigura atat functionarea instalatiilor hidraulice la parametrii impu si, cat si protectia mediului ambiant (fiind un produs biodegradabil) in cazurile in care au loc pierderi de fluid (deversari accidentale, spargeri de conducte etc.).
* AGIP ARNICA 104/FR caracterizat printr-o buna rezistenta la foc reduce riscul declansarii unor incendii ca urmare a venirii accidentale a fluidului in contact cu suprafetele incinse ale componentelor din vecinatatea circuitului hidraulic sau cu surse de scantei, flacari deschise sau arcuri electrice.
* Produsul poseda bune proprietati lubrifiante, necesare fluidelor hidraulice pentru a asigura o functionare eficienta si de lunga durata a componentelor in miscare relativa din circuitul hidraulic.
* Utilizat in conditii normale de exploatare, fluidul nu produce efecte corozive pe otel , fonta , cupru sau aluminiu (eloxat).
* Prezenta aditivilor inhibitori de coroziune previne formarea ruginii, datorita oxidarii si/sau prezentei apei (vaporilor de apa), pe surpafetele feroase nevopsite.
* Proprietatiile bune antispumante asigura eliminarea rapida a aerului din fluid si deci a spumei, evitand astfel inconvenientele provocate de aceasta in functionarea sistemelor hidraulice.
Utilizari:
* AGIP ARNICA 104/FR este recomandat ca fluid hidraulic in instalatiile industriale unde temperatura de exploatare nu depaseste 50°C dar unde poate apare pericolul de incendiu in cazul spargerii unor conducte ale circuitului hidraulic sau a pierderii de fluid din alte cauze, in conditiile existentei unor surse de foc.
* in continuare, se prezinta cateva domenii de utilizare a produsului:AGIP ARNICA 104/FR 2/2
- frane hidraulice de tip industrial;
- prese pentru forjare;
- circuitele de incarcare ale furnalelor;
- transportoarele de lingouri;
- sistmele hidraulice de control din fabricile de oxigen.
AGIP ARNICA 104/FR nu necesita precautii suplimentare la manipulare fata de cele prevazute pentru uleiurile minerale.
Eventualii vapori de fluid ce se pot forma nu sunt periculosi.
in alegerea si utilizarea acestui produs trebuie sa se tina seama de compatibilitatea dintre fluid si componentele ciruitului hidraulic. Se va tine seama, in special, de compatibilitatea fluidului cu elementele de etansare si cele de racordare (flexibile), vopseaua folosita, precum si de anumite particularitati constructive ale componentelor.
Specificatii si aprobari:
AGIP ARNICA 104/FR raspunde cerintelor urmatoarelor specificatii si clasificari:
- ISO -L- HFC 46
- VII Report of Luxemburg - HFC
Produsul este omologat dupa specificatia Danieli Standard 0.000.001

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei Hidraulic AGIP ARNICA 104/FR Descarca fisa tehnica pentru

Ulei Hidraulic AGIP ARNICA 104/FR

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei Hidraulic AGIP ARNICA 104/FR
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×