Ulei Hidraulic AGIP ARNICA D

Ulei AGIP

Acest Ulei Hidraulic -  AGIP ARNICA D face parte din categoria uleiurilor hidraulice de tip detergent-dispersant. Sunt formulate cu uleiuri de baza parafinoase, atent selectionate si aditivate antioxidant, antirugina, antiuzura si detergent-dispersant (Clasificare ISO-L-HM).
Proprietati si performante:
* Pe langa transmiterea hidraulica a puterii, aceste produse asigura si lubrifierea corespunzatoare a tuturor partilor in miscare din componenta circuitului hidraulic.
* Proprietatile detergent-dispersante ale produselor AGIP ARNICA D impiedica degradarea proprietatilor lubrifiante si anticorozive si mentin in suspensie in uleiul hidraulic impuritatile, facand astfel posibila indepartarea lor prin filtrare.
* Rezistenta la degradari oxidative, chiar la temperaturi ridicate, impiedica formarea depunerilor de slam, previne infundarea conductelor, supapelor si organelor de reglare, asigura o fluiditate optima a uleiului pe o perioada lunga de timp, obtinandu-se astfel reducerea cheltuielilor de intretinere.
* Prin proprietatile anticorozive si antirugina se previne oxidarea suprafetelor metalice din interiorul circuitului, evitandu-se astfel incovenientele in functionare si degradarea uleiului datorita oxizilor metalici care s-ar forma.
* Valoarea indicelui de viscozitate este in masura sa asigure o minima variatie a visozitatii cu temperaturile normale de operare, asigurand astfel functionarea instalatiei cu pierderi mici de sarcina si posibilitati reduse de aparitie a fenomenului de cavitatie.
* Avand puncte de curgere reduse, uleiurile pot fi utilizate in instalatii hidraulice care functioneaza la temperaturi coborate ale mediului inconjurator.
* Bunele proprietati antispumante si de dezaerare asigura functionarea instalatiei hidraulice fara incovenientele datorate compresibilitatii crescute a bulelor de aer.
* Uleiurile AGIP ARNICA D sunt compatibile cu garniturile de cauciuc utilizate in mod frecvent in circuitele hidraulice (nu provoaca modificari semnificative ale duritatii si/sau volumului).

Specificatii si aprobari :
Uleiurile AGIP ARNICA D indeplinesc cerintele specificatiei:
- DIN 51524/2, categoria HLP-D
Utilizari:
Uleiurile AGIP ARNICA D destinate, in special, preselor din industria materialelor ceramice, pot fi utilizate cu succes si pentru masini unelte, utilaje din sectoarele miniere, chimice, metalurgice, de constructii etc., daca exista riscul contaminarii uleiului cu apa sau solutii apoase (uleiuri emulsionabile, de exemplu) si impuritati diverse.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei Hidraulic AGIP ARNICA D Descarca fisa tehnica pentru

Ulei Hidraulic AGIP ARNICA D

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei Hidraulic AGIP ARNICA D
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

banner-campanie-sigma ×