Ulei Hidraulic AGIP ARNICA EXTRA PLUS

Ulei AGIP

Acest Ulei Hidraulic - AGIP ARNICA EXTRA PLUS este un fluid sintetic biodegradabil, formulat pe baza de esteri, destinat utilizarii in toate echipamentele hidraulice.
Proprietati si performante:
* AGIP ARNICA EXTRA PLUS , pe baza de esteri ai acizilor dibazici, este un fluid hidraulic ecologic, cu 96% biodegradare in 21 de zile, conform specificatiei CEC-L-33-A-94.
* Datorita bunelor proprietati de performanta si a indicelui de viscozitate ridicat, uleiul este recomandat pentru un mare numar de utilizari.AGIP ARNICA EXTRA PLUS 2/2
* Foarte bunele proprietati antiuzura, anticorozive, de rezistenta termo-oxidanta, de compatibilitate cu elastomerii si de dezaerare, au un rol important in protejarea efectiva a pompelor impotriva cavitatiei si in asigurarea operarii in conditii de maxima siguranta.
* AGIP ARNICA EXTRA PLUS poate fi amestecat cu uleiuri minerale si folosit si pentru ungerea diferitelor organe de masini.
Utilizari:
* AGIP ARNICA EXTRA PLUS, cu indice de viscozitate ridicat si bune proprietati lubrifiante, este un fluid hidraulic multifunctional ce poate fi folosit intr-un domeniu larg de temperaturi.
* Produsul poate fi folosit atat in instalatiile hidraulice fixe cat si in cele mobile si asigura intervale de schimb marite.
* Domeniile de utilizare ale uleiului AGIP ARNICA EXTRA PLUS sunt mult mai largi, in comparatie cu acelea ale lubrifiantilor obtinuti din uleiuri de baza vegetale.
Specificatii si aprobari :
AGIP ARNICA EXTRA PLUS indeplineste cerintele specificatiilor:
- DIN HVLP/HEES
VDMA 24568

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei Hidraulic AGIP ARNICA EXTRA PLUS Descarca fisa tehnica pentru

Ulei Hidraulic AGIP ARNICA EXTRA PLUS

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei Hidraulic AGIP ARNICA EXTRA PLUS
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor