Ulei Hidraulic AGIP OSO D

Ulei AGIP

Acest Ulei Hidraulic - AGIP OSO D reprezinta o gama de uleiuri hidraulice de tip detergent -disapersant, utilizate in sistemele hidraulice in care este prezenta apa. Sunt obtinute din uleiuri de baza adanc rafinate, in care sunt incorporati aditivi anticorozivi, antioxidanti, antiuzura si detergent -dispersanti (clasificare ISO-L-HM).
Proprietati si performante
* Uleiurile AGIP OSO D sunt destinate transmiterii de energie in instalatiile care utilizeaza fluide hidraulice. Ungerea se asigura prin crearea unui film lubrifiant rezistent la sarcinile ridicate care apar intre componentele in contact cu miscare relativa datorita presiunii ridicate din sistemele hidraulice.
* Produsele sunt capabile sa emulsioneze cu apa patrunsa accidental in circuitul hidraulic (cum ar fi contaminarea cu fluidele emulsionabile pentru prelucrarea metalelor) si sa o elimine in rezervorul principal, de unde poate fi purjata. in acelasi timp, proprieta tile detergent-dispersante evita diminuarea proprietatilor lubrifiante si anticoroziune ale
fluidului hidraulic care retine in suspensie toate impuritatile care vor fi astfel indepartate prin filtrare.
* Uleiurile AGIP OSO D au proprietati antiuzura foarte bune, puse tn evidenta prin rezultatele obtinute prin teste specifice de laborator:
- uzura totala a componentelor pompei in testul Vikers, aproximativ 66 mg;
- uleiul OSO D 46 trece treapta a 12-a de incarcare in conditiile testului FZG;
* Uleiurile au rezistentele la oxidare si stabilitatile termice extrem de bune, chiar si atunci cand sunt supuse unor sarcini termice deosebit de mari. Ca urmare, se evita formarea de slam si depuneri carbonoase, reducandu-se astfel riscul blocarii orificiilor si supapelor, asigurandu-se totodata, mentinerea in timp a proprietatilor de ungere ale fluidelor. Se
reduc astfel costurile operatiilor de intretinere a utilajelor prin prelungirea duratei de serviciu a uleiului.
* Indicele de viscozitate ridicat, conduce la modificari minime ale viscozitatii, pentru domeniul temperaturilor de lucru, asigurand astfel un debit constant, pierderi prin frecare reduse, o buna eficienta hidraulica si protectie fata de efectele datorate cavitatiei.
* De asemenea, uleiurile au puncte de curgere scazute care asigura porniri usoare la temperaturile scazute ale echipamentelor hidraulice evitand astfel problemele care ar putea aparea in circulatie sau in sistemele de reglare.AGIP OSO D 2/2
* Prin proprietatile anticorozive si antiuzura se inhiba oxidarea suprafetelor interioare ale circuitelor hidraulice care ar genera diversi oxizi metalici si se reduce numarul particulelor metalice de uzura. Se previn astfel dificultatile in operare si degradarea uleiului datorata actiunii de catalizare a reactiilor termo-oxidative a oxizilor metalici si particulelor de uzura.
* Proprietatile bune antispumante asigura degajarea rapida a aerului antrenat prevenind astfel neajunsurile in functionarea pompelor si dispozitivelor de control care ar afecta performantele instalatiei, precum si a altor probleme (socuri, supraincalziri etc.) datorate compresibilitatii ridicate a bulelor de aer din ulei.
Utilizari
Fluidele AGIP OSO D sunt recomandate pentru toate instalatiile de transmitere hidraulica a puterii, in sistemele hidrostatice si de control folosite in instalatiile industriale din: transporturi, constructii, minerit, chimie, metalurgie, masini unelte, aviatie unde este necesara utilizarea unor fluide hidraulice care sa reziste impurificarii cu apa.
Specificatii si aprobari
Produsele AGIP OSO satisfac cerintele specificatiei:
- DIN 51524 / 2 - HLP D
Produsele AGIP OSO D sunt aprobate de producatorul:
HYDROPA

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei Hidraulic AGIP OSO D Descarca fisa tehnica pentru

Ulei Hidraulic AGIP OSO D

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei Hidraulic AGIP OSO D
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×