Suna-ne Suna

Scrie pe WhatsApp

Cere oferta Contact pe mail

Inapoi Sus Sus

Ulei Hidraulic AGIP PRECIS SYSTEM MULTI FLUID

Ulei Hidraulic AGIP PRECIS SYSTEM MULTI FLUID - Uleiuri si lubrifianti industriali Agip

AGIP PRECIS SYSTEM MULTIFLUID este un fluid hidraulic multigrad, aditivat EP si proprietati detergente si de reducere a uzurii in conditii de exploatare foarte severe.
Proprietati si performante:
* Uleiul AGIP PRECIS SYSTEM MULTIFLUID a fost formulat special pentru prelungirea duratei de utilizare, asigurand astfel reducerea costurilor si a can titatii de ulei uzat, cu impact redus asupra mediului, ca in cazul uleiurilor moderne pentru motoare.
* Selectionarea atenta a uleiului de baza si aditivilor asigura foarte bune proprietati de rezistenta la degradare termo-oxidativa, antiuzura si anticorozive. In plus, fluidul poseda foarte bune proprietati detergente si dispersante.
* Datorita variatiei minime a viscozitatii, se asigura lubrifierea corespunzatoare si evitarea cavitatiei astfel incat se asigura prelungirea duratei de utilizare.
* Fata de uleiurile clasice, in cazul curatarii corespunzatoare a sistemului si a unei filtrari suplimentare, fluidul asigura prelungirea duratei de utilizare de pana la patru ori.
Utilizari:
* AGIP PRECIS SYSTEM MULTIFLUID este recomandat pentru toate instalatiile hidraulice mobile sau industriale, cu performante ridicate. Uleiul depaseste nivelele de calitate prevazute prin specificatiile HLP, HLP D si HVLP.
Datorita caracteristicilor multigrad, produsul poate fi folosit in locul uleiurilor standard cu viscozitatile ISO VG 22, 32, 46, 68 si 100 in functie si de conditiile de operare.
Specificatii si aprobari:
- DIN 51524 T.3;
HVLP- D

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Contact

407310 - Gilau Ferma 8 Hala Depozit Logistic jud. Cluj    

Tel.: 0728 251 038   Fax.: 0264 - 371 608   E-mail: office@sigma-distributie.ro
Mesaj *