Suna-ne Suna

Scrie pe WhatsApp

Cere oferta Contact pe mail

Inapoi Sus Sus

Ulei AGIP ACER MPK

Ulei AGIP ACER MPK - Uleiuri si lubrifianti industriali Agip

AGIP ACER MPK sunt lubrifianti special formulati pentru lubrifierea lagarelor si angrenajelor, masinilor pentru fabricarea hartiei, care functioneaza la temperaturi ridicate.
Sunt formulati din uleiuri parafinice speciale, in care sunt incorporati aditivi specifici detergenti, antiuzura, antirugina, dezemulsionanti si antioxodanti.
Proprietati si performante:
Prin proprietatile lor specifice, uleiurile AGIP ACER MPK sunt in masura sa asigure conditii optime in exploatare:
Detergenta foarte buna asigura menainerea in suspensie a fibrelor de hartie care pot ajunge accidental in uleiul din partea umeda a masinii de hartie. Se evita astfel ca aceste fibre, alaturi de particulele rezultate prin oxidare, sa se
depuna in zonele cu circulatie redusa de ulei, fiind mentinute in uleiul care traverseaza filtrul.
Excelenta dezemulsionare, chiar in prezenta unei cantitati mari de apa. Apa patrunsa accidental in circuitul de ungere se separa rapid din ulei, asigurand astfel o lubrifiere corespunzatoare. Aceasta proprietate este pusa in evidenta prin testul ASTM D 1401, obtinandu-se timpul de separare a apei de 30 minute.
Proprietatile antiuzura foarte bune sunt puse in evidenta prin testarile pe standul FZG (trec treapta a 12-a de incarcare) si masina cu patru bile (diametrul petei de uzura mai mic de 0,4 mm). Ca urmare, uleiurile AGIP ACER
MPK pot fi folosite cu succes si pentru ungerea reductoarelor, cu toate avantajele ce decurg din utilizarea unui singur ulei pentru diferite locuri de ungere.
Rezistenta la degradari oxidative garanteaza folosirea uleiurilor perioade lungi de timp, chiar si la temperaturi de functionare ridicate.
Prin aditivarea antirugina si lipsa agresivitatii fata de cupru si aliajele sale, se asigura o protectie eficienta a tuturor organelor din compunerea masinilor respective.
Tendinta redusa la spumare previne ruperea peliculei de ulei, asigurand astfel lubrifierea corespunzatoare a suprafetelor in frecare.
Specificatii si aprobari:
Uleiurile AGIP ACER MPK indeplinesc cerintele de lubrifiere prevazute in specificatiile constructorilor:
- BELOIT (Chart 1-21-127 1982) ulei C\
- CARCANO (A4-415-5 I 1981) ulei G\
Utilizari:
Produsele AGIP ACER MPK sunt for mulate pentru a satisface cerintele de lubrifiere a lagarelor si angrenajelor masinilor moderne de fabricare a hartiei (in flux continuu).

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Contact

407310 - Gilau Ferma 8 Hala Depozit Logistic jud. Cluj    

Tel.: 0728 251 038   Fax.: 0264 - 371 608   E-mail: office@sigma-distributie.ro
Mesaj *