Ulei AGIP PRECIS VDL SYNT

Ulei AGIP

AGIP PRECIS VDL SYNTH sunt uleiuri sintetice, formulate pentru lubrifierea compesoarelor de aer, din uleiuri de baza polialfaolefinice aditivate antioxidant, antirugina si antiuzura.
Proprietati si performante:
* Datorita bazei sintetice si selectionarii atente a pachetului de aditivi, durata de viata a uleiurilor AGIP PRECIS VDL SYNTH utilizate in compresoare rotative este de trei pana la patru ori mai mare decat aceea obtinuta cu uleiuri similare cu baza minerala, reducandu-se astfel substantial numarul interventiilor si reviziilor.
* Datorita unei stabilitati foarte bune la temperaturi inalte, lubrifiantii AGIP PRECIS VDL SYNTH previn formarea depunerilor carbonoase pe piesele cu temperaturi ridicate ale compresoarelor cu piston.
* Prin bunele lor proprietati anticorozive puse in evidenta prin rezultatele obtinute prin testul ASTM D665 B, aceste uleiuri asigura o protectie eficienta impotriva ruginirii pentru toate suprafetele metalice cu care vin in contact.
* Uleiurile AGIP PRECIS VDL SYNTH poseda bune proprietati antiuzura astfel incat asigura o reducere corespunzatoare a uzurii cuplelor de frecare.
* Uleiurile sunt compatibile cu tipurile de cauciuc utilizate in mod current la fabricarea compresoarelor de aer.
Specificatii si aprobari:
Uleiurile AGIP PRECIS VDL SYNTH indeplinesc cerintele urmatoarelor specificatii si clasificari:
ISO -L-DAB ; ISO -L-DAH; DIN 51506 VDL
Uleiul cu clasa de viscozitate ISO: VG 46 a fost special for mulat pentru lubrifierea compresoarelor melcate, dar poate fi utilizat si in alte tipuri de compresoare pentru a caror lubrifiere se prevede clasa respectiva de viscozitate. Uleiurile cu celelalte clase de viscozitati au fost folosite cu cele mai bune rez ultate la lubrifierea compresoarelor cu
piston sau palete construite de cei mai renumiti fabricanti in domeniu.
Intervalul de schimb pentru uleiurile AGIP DICREA SX poate fi extins p ana la 6000...8000 de ore in conditii normale de exploatare. in cazul unor conditii severe de lucru, uleiul trebuie schimbat cel putin o data pe an.

Pentru mai multe specificatii si recomandari, atasat fisa tehnica.

Fisa tehnica pentru Ulei AGIP PRECIS VDL SYNT Descarca fisa tehnica pentru

Ulei AGIP PRECIS VDL SYNT

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei AGIP PRECIS VDL SYNT
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell.

Va oferim cel mai bun pret la ulei, lubrifianti si unsori de pe piata!

.

  • Soluționarea alternativă a litigiilor
  • Soluționarea online a litigiilor
banner-campanie-sigma ×