Ulei AGIP SIC C

Ulei AGIP

AGIP SIC C sunt lubrifianti de calitate superioara care contin un component special pentru marirea onctuozitatii, astfel incat sa poata fi folositi cu succes la lubrifierea organelor de masini care functioneaza in atmosfera umeda.
Proprietati si performante
* Prezenta compusului onctuos confera uleiurilor AGIP SIC C capacitatea de a garanta lubrifierea corespunzatoare in conditiile prezentei umiditatii.
* Indicele de viscozitate ridicat asigura o minima modificare a viscozitatii cu temperatura, deci o ungere eficienta intr-un interval larg de temperaturi.
* Produsele sunt caracterizate printr-o rezistenta buna la degradari termo-oxidative si un continut redus de cocs, astfel incat evita formarea depunerilor sub forma de slam in conditii de functionare la temperaturi ridicate.
* Prin proprietatile lor anticorozive si antirugina, uleiurile AGIP SIC C asigura o buna protectie organelor lubrifiate.
Utilizari
* Uleiurile AGIP SIC C sunt recomandate, in special, pentru lubrifierea cilindrilor compresoarelor de aer si de gaze in stare umeda, pentru care temperatura maxima a gazelor comprimate nu este ridicata.
* Aceste produse sunt recomandate si pentru lubrifierea acelor organe de masini care necesita proprietati lubrifiante superioare uleiurilor minerale pure.

Fisa tehnica pentru Ulei AGIP SIC C Descarca fisa tehnica pentru

Ulei AGIP SIC C

Doresc oferta de pret sau detalii despre Ulei AGIP SIC C
Alte produse

Sigma Distributie este furnizorul premium de

ulei AGIP, ulei Shell, ulei Mobil, ulei Total, ulei Repsol, ulei Lukoil, ulei OKS, ulei Klueber, emulsie Houghton

lubrifianti industriali, ulei hidraulic h46, ulei industrial, ulei compresor, emulsie minerala si emulsie sintetica, ulei scule pneumatice, vaselina siliconica, vaselina sintetica, vaselina alimentara, vaselina calciu, vaselina litiu, Distribuitor Shell

.