Suna-ne Suna

Scrie pe WhatsApp

Cere oferta Contact pe mail

Inapoi Sus Sus

Ulei AGIP SIC C

Ulei AGIP SIC C - Uleiuri si lubrifianti industriali Agip

AGIP SIC C sunt lubrifianti de calitate superioara care contin un component special pentru marirea onctuozitatii, astfel incat sa poata fi folositi cu succes la lubrifierea organelor de masini care functioneaza in atmosfera umeda.
Proprietati si performante
* Prezenta compusului onctuos confera uleiurilor AGIP SIC C capacitatea de a garanta lubrifierea corespunzatoare in conditiile prezentei umiditatii.
* Indicele de viscozitate ridicat asigura o minima modificare a viscozitatii cu temperatura, deci o ungere eficienta intr-un interval larg de temperaturi.
* Produsele sunt caracterizate printr-o rezistenta buna la degradari termo-oxidative si un continut redus de cocs, astfel incat evita formarea depunerilor sub forma de slam in conditii de functionare la temperaturi ridicate.
* Prin proprietatile lor anticorozive si antirugina, uleiurile AGIP SIC C asigura o buna protectie organelor lubrifiate.
Utilizari
* Uleiurile AGIP SIC C sunt recomandate, in special, pentru lubrifierea cilindrilor compresoarelor de aer si de gaze in stare umeda, pentru care temperatura maxima a gazelor comprimate nu este ridicata.
* Aceste produse sunt recomandate si pentru lubrifierea acelor organe de masini care necesita proprietati lubrifiante superioare uleiurilor minerale pure.

Contact

407310 - Gilau Ferma 8 Hala Depozit Logistic jud. Cluj    

Tel.: 0728 251 038   Fax.: 0264 - 371 608   E-mail: office@sigma-distributie.ro
Mesaj *